Ahoj, věděl by někdo prosím jaké vstupy má kombo Van Horn Acoustic Amplifier AC 20?
Nemám kombo u sebe, nemám možnost v dohledné době vyzkoušet.
Můj odhad je dle obrázku -
Vstup 1 - mikrofonní
Vstup 2 - line
Vstup 3 - Instrument
Potřeboval bych vědět zda je vstup 2 (a případně 3) mikrofonní, line, nebo instrument. Díky.
Van Horn AC 20 - vstupy
Pravidla fóra
Van Horn AC 20 - vstupy
Fender Koa Stratocaster Special Edition s Hot Noiseless
Cube 15, Mighty Mouse, AC15C, HT1, SV20H, Rocker15Terror, IRT Studio do Orange PPC112
Cube 15, Mighty Mouse, AC15C, HT1, SV20H, Rocker15Terror, IRT Studio do Orange PPC112
Re: Van Horn AC 20 - vstupy
1. vstup bude mít lepší citlivost pro mikrofon, zbylé 2 budou totožné, pro audio signály. Ale myslím, že i do nich půjde zapojit mikrák, jem bude potřeba víc zesílit. A naopak - linku zvládne i Mic vstup, jen stahneš hlasitost nebo výstup nástroje, aby se vstup nepřebudil.
Teď mám zrovna doma tohle. Ženem přes to s harmonikářem všechno, mikrák, klávesy, ak. kytaru ... a pohoda. Van Horn je tank, ale zvukově už trochu za zenitem.
Teď mám zrovna doma tohle. Ženem přes to s harmonikářem všechno, mikrák, klávesy, ak. kytaru ... a pohoda. Van Horn je tank, ale zvukově už trochu za zenitem.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Re: Van Horn AC 20 - vstupy
Díky moc za info. Jsem si vědom, že to není žádné hifi, dojem a víc hluku to snad udělá 
Fender Koa Stratocaster Special Edition s Hot Noiseless