Dobrý den, mám nový mac 13 s procesorem m1
V te lepší verzi 16gb ram atd.
No nainstaloval jsem Fl studio a když rozkliknu nějaký demo projekt nebo v syntaku při nějakém určitém syntu se seka
Má to problém vůbec přehrát zvuk a když už prehraje tak mooc posekany. Zvukovku mám externi ale toto mě nejde do hlavy
Jak říkám stačí jeden synth v syntaku a už se seká
Teď co stim zvukovku mám behringer umí 202 ale ani ta interní od Applu to nedává
Fl studio a mac
Pravidla fóra
- LUBOSH
- Bandzone: https://bandzone.cz/obliviumregnum
Re: Fl studio a mac
To nebude zvukovkou. Pro začátek bych zvýšil buffer size.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
-
Mangoabanan
- Nový uživatel
No v Fl to mám na max
- LUBOSH
Tak to není dobrá zpráva.
Nemůže být problém právě v nějakém tom synthu? To je VSTi od FL nebo 3rd strany?
Díval jsem se YT a FL na M1 by mělo běhat v pohodě, resp. verze 20.8.4.
Kytara - Hlavy: Peavey Ultra 60, Engl Steve Morse, Box: Peavey 5150, Kytary: Jackoson Fusion a DKMG, krabice: MOSKY Silver Horse, Daccapo, Maxon OD 808X; zvukovky: Tascam series 8P Dyna,Series 208i, AXE I/O, monitory: M-Audio 3-8, Tannoy REVEAL 502, sluchadla: DT-770Pro 80 Ohm, krofony: JZ, MXL, Audix, e906...; DAW: Cubase Pro 14; plug-iny: IK-multimedia, waves.....
-
Mangoabanan
- Nový uživatel
No právě třeba sytrus, ale teď mě napadlo nemůže to byt tím ze to Fl mám hacknuty a ne koupeny ? Ale na všech počítačích mě to jelo normálně ty jednoduchý projekty pac PC sem neměl žádný nabuseny. Třeba teď na macu zapnu drumpad a hned se to seka
- LUBOSH
U nových MaCů jde o to, že mají nový vlastní procesor M1. A až ve verzi FL 20.8.4. je fix pro M1. Takže ano, můžeš mít starší verzi a nemusí to šlapat jak má.
-
Mangoabanan
- Nový uživatel
Jo díky za pomoc to s tou verzi zkusím, jinak dneska jsem dělal jeden svůj projekt a jako syntaku dost samplu i efektu a jede zatím na sto pro ale třeba ty dema se mi furt sekání a některý ty synthy od Fl taky jinak pecka
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fuuuuuuuuuuuuuuujj!!!! Hacknutý FL!!! Že se nestydíš. A ještě si psát o rady.....
P.
P.