Děkuji za každou odpověď
Ozvěna ve sklepě a plata od vajec
Pravidla fóra
-
emotionlass
Ozvěna ve sklepě a plata od vajec
Ahooj, prosím, když mám místnost ve sklepě 5x6 metrů a je tam velká ozvěna, možu to vyřešit kobercem na zem a platama od vajec na stenu? Chci tam právě i malé nahrávací studio....zbaví mě ty plata od vajec té příšerné ozvěny? A bude mi stačit cca 100 kusů plat ?
Děkuji za každou odpověď
Děkuji za každou odpověď
Re: Ozvěna ve sklepě a plata od vajec
Akorát se snaž vybrat plata s nevyteklými vajíčky. Moc to nepomůže, ale bude to echtovní osmdesátkový retro. 
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
https://www.relaxin.cz/zvukova-izolace
Koukám, že už se dají koupit i jiné barvy než černá (nepřipadáš si jako v hrobě) a nestojí to úplnou raketu jako před léty. Plata jsou x-krát vyvrácená pitomost. Kámoš má obloženo těmi černými hranolky a je to fakt depresivní … nebo death metal
. Ale láce to nebude … co to přepažit sádrošem, pokud neplánuješ “ubytovat” celou kapelu, tak by 5x2.5 - 5x3 mělo na studio bohatě stačit.
Koukám, že už se dají koupit i jiné barvy než černá (nepřipadáš si jako v hrobě) a nestojí to úplnou raketu jako před léty. Plata jsou x-krát vyvrácená pitomost. Kámoš má obloženo těmi černými hranolky a je to fakt depresivní … nebo death metal
Zdravim Ta. Pokial chces aj nahravat a zlepsit kvalitu nahravok tak potrebujes komplexnejsie riesenie akustiky priestoru. najdolezitejsie je dostat pod kontrolu basove frekvencie. Plata od vajec ti sice pomozu s ozvenou ale tvoje nahravky budu zniet zablatene v nizsich stredoch a v basoch.