genius
Pravidla fóra
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Ano dají, ale výsledek ti nikdo nezaručí... Ale já než měl kombo na doma, jsem hrál přes tu samou aktivní 5.1 ke kompu/tv a přes krabičku MetalZone, výsledek byl poměrně slušný....
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
tyvole .. .to ses docela vrahIsachs píše:Ano dají, ale výsledek ti nikdo nezaručí... Ale já než měl kombo na doma, jsem hrál přes tu samou aktivní 5.1 ke kompu/tv a přes krabičku MetalZone, výsledek byl poměrně slušný....
Re: genius
jj hrat to samozdrejme bude.. stejne te to ale brze prestane bavit, protoze se ti bude michat akusticky zvuk z kytary s tim zvukem, co produkuje piezo a bude to spis zmatek nez neco poradneho... ja proste zvuceni akustiky beru jako "zesileni nastroje na takovou uroven, pri ktere me slysi vsichni lide pro ktere hraju".... kdyz budu hrat sam pro sebe a nebo u ohnicku pro tri kamose, tak zvuceni neportrebuju... kdyz si budu hrat s kamosem folk a on bude hrat na bici, tak uz to nejak zvucit potrebuju... ale takhle na doma je to podle me nesmysl.. mozna tak na nacvik toho, jak hrat aby to dobre znelo pres ten snimac, piezo, mikrofon - ale to bych spis doporucil poradne sluchatka, do kterych toho zvenku moc nepronikne a do tech sluchadel si pustit tu kejtru...Pavis2 píše:chtel bych se zeptat jestli se daji tyto reproduktory pouzivat misto komba na elektroakustickou kytaru http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34893
pokud ale chces, tak urcite doporucuju treba nejakou 30w kombo. mrkni treba na Kustom, ten je docela dobry a nestoji moc. samozrejme myslim Kustom pro el.akustiky
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Byl to masakr, repráčky žijou do dneškapigdestroyer píše:tyvole .. .to ses docela vrahIsachs píše:Ano dají, ale výsledek ti nikdo nezaručí... Ale já než měl kombo na doma, jsem hrál přes tu samou aktivní 5.1 ke kompu/tv a přes krabičku MetalZone, výsledek byl poměrně slušný....jak ty repracky dopadly_? jednou sem zkousel teslackou hlavu trosku ohulit pres otcovy homemade 30 let stary bedny k magicu na ktery byl strasne pysnej a jak dopadly? vyskac a stredak vyletely do hajzlu
sem to jen chtel zkusit jesi nahodou hraji dobre.. hraly.. teda asi dve vteriny
Zpět k tématu, taky nevidím důvod proč pro osobní hraní doma zvučit elektroakustiku
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka