MSA Musikinstrumente

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Zdenitko

MSA Musikinstrumente

Příspěvek od Zdenitko »

https://www.conrad.cz/p/msa-musikinstru ... b8QAvD_BwE
Ahoj,,, má někdo zkušenost??? Chci jen pro občasné brnknutí nadoma... Nemám čas zajet do obchodu,,a taky nechci zbytečně drahou... Jen nějakou co stačí...naposled jsem měla Crafter z elektroWordu a vydržela 12let...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: MSA Musikinstrumente

Příspěvek od Hendrek »

No nevím.
Asi bych nekupoval kytaru v prodejně elektrosoučástek. Evokuje to ve mě ty sety, co se občas prodávají v Lidlu, Tescu, atp.
Jestli mne oči nematou, ani to snad nemá hmatník, jen nabarvené dřevo.
Raději za ty prachy kup ověřeného Harley Benton, nebo aspoň něco v hudebninách. Pochybuji, že bude mít kytara z Conrada/Tesca/Lidlu/Electroworldu/atd. výstupní kontrolu a seřízení.
Prskyn

Příspěvek od Prskyn »

Zdenitko píše: 16.06.2022 15:13 https://www.conrad.cz/p/msa-musikinstru ... b8QAvD_BwE
Ahoj,,, má někdo zkušenost??? Chci jen pro občasné brnknutí nadoma... Nemám čas zajet do obchodu,,a taky nechci zbytečně drahou... Jen nějakou co stačí...naposled jsem měla Crafter z elektroWordu a vydržela 12let...
Hendrek už to napsal, tak jenom dodám... když se zamyslíš nad tím, co všechno ta sada obsahuje a kolik to stojí... to asi nebude výrobek vyrobený v rámci fair trade... o nějakém enviromentu ani nemůže být řeč... čili se naskýtá mnoho dalších otázek...
Zdenitko

Příspěvek od Zdenitko »

Kluci,, děkuji za odpovědi...právě že z toho elektra byla kytara suprová,,, a to jsem ji nekupovala, byl to dárek od laika.. tedy mě osobně stačila i na brnknutí na školních besídkách, tak bych to hned nezatracovala...jen mě tu v jednom článku zaskočilo co všechno je dá najít v kytaře od číňana a tak si říkám, že se radši zeptám...předpokládám, že jste tu znalci a máte přehled,, našla jsem tu i odkaz na kytary do 2000 ale otázka je jestli je ta prodejna opravdu věrohodná...?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Která prodejna? BTW, ptej se prosím na jednom místě, ať je v tom pořádek, tedy zde:
akusticka-kytara-kolem-25915-40#p807803
Zdenitko

Příspěvek od Zdenitko »

Děkuji... příjde mi že píšu pořád stejně na jeden odkaz...je fakt, že než jsem přišla na to kde získám odpověď, tak jsem sem vložila 2 dotazy s tím že jsem je psala asi 6x a pokaždé se mi někde ztratili...tak se omlouvám...
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Neztratily. Nováčkovské dotazy vyžadují před zveřejněním schválení, jak bylo uvedeno v uvítacím mailu po registraci.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“