Korg Pa600 - změna tempa doprovodu
Pravidla fóra
Korg Pa600 - změna tempa doprovodu
Na keybord začla hrát i má nejmladší dcera a postavila mě před zajímavý problém, který jsem kupodivu se syny nikdy neřešil. Dostala v ZUŠ za úkol se naučit přes prázdniny Zlaté střevíčky s automatickým doprovodem. A v téhle písničce se refrén hraje jiným tempem než sloky. Takže potřebuji nějak střídat tempo v doprovodu. To jsem nikdy neřešil a ani po pročtení manuálu netuším jak na to. Doufal jsem, že by taková funkce šla přiřadit těm dvěma programovatelným tlačítkům co jsou na Pa600, ale nejde. Jak se tohle řeší?
Re: Korg Pa600 - změna tempa doprovodu
Tak to by ses hodně divil. Já tento nástroj do té ZUŠ nosím už 6 let týden co týden kromě prázdnin. Krom toho prošel soutěžemi a také řadou vystoupení a koncertů.
Ne paní učitelká chce střídat tempa a má ve mě plnou důvěru, že přijdu jak na to.
Ne paní učitelká chce střídat tempa a má ve mě plnou důvěru, že přijdu jak na to.
Re: Korg Pa600 - změna tempa doprovodu
Hmm, zajímavé, musím to zkusit. Do úpravy stylu jsem už koukal, v něm je tempo uvedeno, ale je společné pro všechny variace. Tady asi nějak vkládají event přímo do každé variace, to by mohlo jít. Děkuji!