mixážní pulty numark
Pravidla fóra
mixážní pulty numark
Jsem zaínající DJ a zrovna uvažuju o koupi mix. pultu od numark a dvou CD playerů od denon. Ale chtěl bych se zeptat na ten numark, jestli už s tím máte někdo zkušenosti a víte jaký je, tak bych se to rád dozvěděl
a nebo nějakou jeho alternativu. Playery si chci kupovat denon DN-S1000, ale vzhledem k tomu že jsou celkem drahé, tak už nemuzu dát tolik penez do mixáku a říkal jsem si že bych zkusil numark DM 1050.....
Re: mixážní pulty numark
no myslim, ze vetsina lidi te odsud akorat posle do ... , protoze moc lidi tady djs rado mit nebudeDJ Vania píše:Jsem zaínající DJ a zrovna uvažuju o koupi mix. pultu od numark a dvou CD playerů od denon. Ale chtěl bych se zeptat na ten numark, jestli už s tím máte někdo zkušenosti a víte jaký je, tak bych se to rád dozvěděla nebo nějakou jeho alternativu. Playery si chci kupovat denon DN-S1000, ale vzhledem k tomu že jsou celkem drahé, tak už nemuzu dát tolik penez do mixáku a říkal jsem si že bych zkusil numark DM 1050.....
zkusil bych jine forum.. my jsme spis hudebnici (a nebo se o to snazime)
Na electrozone.cz urcite najdes. Numarky by nemely byt zly, ale v DJ technice se moc nevyznam...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník