Zesilovač byl volume na 5/10.
A ted mi prosím řekněte, jakej z toho lezl výkon?
Jestli jo tak mi prosím poradte, díky.
Divím se sámaivn86 píše:Na volume se dává logaritmickej potenciometr. Takže to mohlo bejt klidně i 200W výkonu. Fakt dost záleží na poťáku...
Covece, ale to mi řekni, kde jste hráli, že jsi špatně slyšel 200W
Normální punkrock...jako nemá cenu nad tím duamt podle mě...nevím čí mto bylo. Ten známej kterýmu to patří, řikal že se hodně často neslyší!aivn86 píše:Já ti to věřím, ale je to teda dost divný.. A co, že to vlastně hrajete?
Tím to fakt nebylo...Nesst píše:Mně to teda nepřijde nějak extra nenormální, že se neslyšel. Stačí když má kytarista 100 W v lampě a můžeš se jít s 200W klouzat...
Správná připomínka - velmi pravděpodobné...i když jsem stál u repráku a trošk usi to zesílil (jak když jsem hrál jen tak sám) tak mě to prostě nijak "neodfoukávalo"..jako cítil jsem že mi to neroztancovává kolena...ale jinak zvu kse mi celkem líbil, ty hliníky jsou poznat. Ale s tím tlakem máš pravdu...Nomak píše:podle mě to bylo tou bednou, měl jsem Hartke 410 XL a ono to prostě netlačí, hliníkové membrány bych už nikdy nechtěl, ta bedna prostě nehraje, to je ten důvod...
Souhlas, Hartke 4.5XL je paskvil, 410TP je navíc myslím bez horny,takže tam nemáš ani tlak, ani výškyNomak píše:podle mě to bylo tou bednou, měl jsem Hartke 410 XL a ono to prostě netlačí, hliníkové membrány bych už nikdy nechtěl, ta bedna prostě nehraje, to je ten důvod...
Jo, ale toužjsou vyloženě detaily...Skiner píše:Hodně záleží na samotným protoru, rozestavení atd atd...
To je fajn, když člověku na fórum odpoví po 3 letechmisek píše:jestliže propojil zesilovač s bednou nastroj. kabelem tak to netlačí malej pruřez žíly
Myslel jsem ze pomužu protože lidi když čtou ty problemy kterých se to týká a nedostanou vyčerpávající odpověd tak neví na čem jsou hraji na kytaru i baskytaru pres 25 let a když jsem si četl problémy ktere nekterí tady řeší tak jsem se kolikrát zasmál o čem se tady bavíte protože jsou to pro mě známe(neznámé)akorát to nikdo tak nikdy neřešil chci se někdy zapojit do vaší diskuse tak to s přemožením zkuste překousnout MIŠEKDurin píše:To je fajn, když člověku na fórum odpoví po 3 letechmisek píše:jestliže propojil zesilovač s bednou nastroj. kabelem tak to netlačí malej pruřez žíly![]()