OMNITRONIC CMK 10
Pravidla fóra
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
OMNITRONIC CMK 10
co si myslíte o tomhle setu potřebujem něco prozačátek tak jaky sou s tim problemi co by ste doporucili a co naopak ne diky za odpovědi
http://eshop.kytary.cz/omnitronic-mikro ... 66:0:0:3:0
http://eshop.kytary.cz/omnitronic-mikro ... 66:0:0:3:0
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
- einsteincz
- Kontaktovat uživatele:
co si myslím ..... že tě to ve výsledku vyjde na mnohem víc, protože tomuhle bych nevěřil že vydrží a po pár dalších takových pokusech zkončíš u Shure SM58, nebo Audixu, Senheiseru.... ale taky samozřejmě bude taky zaležet na využití
http://www.ozvuceni-quartet.cz - light and sound service, Kurzweil player 
Jetej PG58 + stojan od Warwicku prijde na stejny penize a bude oboji o tridu kvalitnejsi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Pravda, jiny znacky jsou na tom samozrejme lepe. Ale "jetej" mikrofon musi bejt taky spravne "jetej", protoze nikdy nevis, co s tim kdo kdy predtim delal. Staci uby mikrofon jednou nekomu upadnul, zacne v nem chrastit, nebo bude zlobit a uz je to v haji. Na to je treba davat pozor.
Pokud ti jde o levnej stojan, ten koupis treba od RH Sound (ano vim, nekamenujte me, vyrobky RH Sound spadaji sice mezi low-endy, ale jejich stojany jsou bytelne, funkcni, a taky levne).
S mikrofony mas taky na vyber ty horsi, stredne dobre, lepsi. Jde jen o to, jestli ti jde o cenu (1500,- strop, tak to se da vybrat i zajimavejsi kousek) a nebo vylozene o ten set.
Pokud ti jde o levnej stojan, ten koupis treba od RH Sound (ano vim, nekamenujte me, vyrobky RH Sound spadaji sice mezi low-endy, ale jejich stojany jsou bytelne, funkcni, a taky levne).
S mikrofony mas taky na vyber ty horsi, stredne dobre, lepsi. Jde jen o to, jestli ti jde o cenu (1500,- strop, tak to se da vybrat i zajimavejsi kousek) a nebo vylozene o ten set.
Nesmysl. Chrastit ti muze prave ten omnitronic, ale pokud to neni zadny lunt, tak bude v pohode... Dynamicky mikrofony maji tu vyhodu, ze jsou velmi odolny, abys rozbila dynamickyho Shura, tak by ses musel hodne snazit. V nejhorsim muze mit zaflusanej gril, ale to se da zalevno vymenit...
A v momente, kdy za stejny prachy jako ten set nakoupim o dost vyhodneji to same bych neresil "jestli mi jde o ceno nebo vylozene o ten set"
BTW, u mikrofonu mas na vyber v cenove relaci 300 - 30K a je to odstupnovany vicemene podle kvality (i kdyz ne umerne). A navic kazdymu zpevakovi sedi jinej mikrak
A v momente, kdy za stejny prachy jako ten set nakoupim o dost vyhodneji to same bych neresil "jestli mi jde o ceno nebo vylozene o ten set"
BTW, u mikrofonu mas na vyber v cenove relaci 300 - 30K a je to odstupnovany vicemene podle kvality (i kdyz ne umerne). A navic kazdymu zpevakovi sedi jinej mikrak
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
- Skipper
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
- Kontaktovat uživatele:
http://eshop.kytary.cz/shure-sm48-zpevo ... :Shure:1:0
A co řikáte tomuhle?
A co řikáte tomuhle?
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
jj na to uz sem narazil a taky sem v tom trochu vrtal... docet sem se ze pro xlr existujou dve normy - evropska a americka... no a ten mikrak byl podle americke a pak to nechtelo jet... musel sem ho rozebrat a prepojit...Jens Ludwig píše:Omnitronic ne - sou uvnitř blbě napájeý, takže když vyměníš kabel, tak to nebude muset běhat a navíc když by se do toho pustil fantom, tak by sis moh zmrvit pult...
ted to nemuzu najit jak to bylo, akorat vim ze to byla cerna stranka se schematickym obrazkem - vlevo evropa, vpravo amerika... vam je hodne platny ze?
zkusim to jeste najit
ps: ano, i mě pripada nejakej rozdil v zapojeni amerika-evropa jako kravina
Za mnohé ze svých starých příspěvků se hluboce stydím.
No chrastit samozrejme bude spis ten Omnitronic, ale je to mysleny vseobecne - prijdu-li do bazaru a chci koupit mikrofon tak proste NIKDY nevim co s tim kdo predtim delal.Wohma píše:Nesmysl. Chrastit ti muze prave ten omnitronic, ale pokud to neni zadny lunt, tak bude v pohode... Dynamicky mikrofony maji tu vyhodu, ze jsou velmi odolny, abys rozbila dynamickyho Shura, tak by ses musel hodne snazit. V nejhorsim muze mit zaflusanej gril, ale to se da zalevno vymenit...
- Jens Ludwig
- Odborník
no, tak já osobně si myslim, že se skoro alutr všude jede spíš podle jedý jediný normy (druhá může existovat, ale moc lidí [výrobců] jí vážně nebere)...xalatan píše:jj na to uz sem narazil a taky sem v tom trochu vrtal... docet sem se ze pro xlr existujou dve normy - evropska a americka... no a ten mikrak byl podle americke a pak to nechtelo jet... musel sem ho rozebrat a prepojit...Jens Ludwig píše:Omnitronic ne - sou uvnitř blbě napájeý, takže když vyměníš kabel, tak to nebude muset běhat a navíc když by se do toho pustil fantom, tak by sis moh zmrvit pult...![]()
ted to nemuzu najit jak to bylo, akorat vim ze to byla cerna stranka se schematickym obrazkem - vlevo evropa, vpravo amerika... vam je hodne platny ze?![]()
zkusim to jeste najit
ps: ano, i mě pripada nejakej rozdil v zapojeni amerika-evropa jako kravinaale bylo to tak
.. a jestli je tou normou stav, kdy z mikrofonu vyvedu jeden drát jako živou žílu, druhej konec cívky jako zem a celý to pošlu nesymetrickým kabelem do nesymetrickýho jacku, tak o bych odhadoval tak na normu z mongolska
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Toto je rozhodne lepsiSkipper píše:http://eshop.kytary.cz/shure-sm48-zpevo ... :Shure:1:0
A co řikáte tomuhle?
A ostatni by taky mohli prispivat k tematu a ne rozvijet OT
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus