Tedka o co jde : je mi jasný, že za ty prachy seženu něco lepšího. Ale docela spěchám a potřebuju prostě něco, co dokáže řvát a hrát a ještě aby se to dalo poslouchat, nemusí to být nutně to nejlepší. Stejně ho nechci na dlouho, za rok nám seberou zkušebnu a pak bude asi konec kapeli. Pak ho prodám (snad s malou ztrátou) a koupím nějakou pořádnou lampu na doma a bude. Takže, myslíte, že toto kombo je použitelný? Majitel za něj chce 8mičku, hrajeme metal, takže jen zkreslení, potřebuju, aby to přeřvalo bubeníka, jinak koncerty zatím neřešíme. Poradte mi prosím
Hele termyx tady prodává na bazáči VOX AD60VT za 10500 nebo tak nějka. Napiš mu. Tohle kombíčko řve jako kráva. Můžu vřele doporučit. Zkreslení to má až nad hlavu. Na tovje účely naprosto dostačuje a prodat ho můžeš klidně jen za litr menší cenu než ho koupíš to si myslím že by šlo ne??? CO ty na to?
MENHYR píše:Hele termyx tady prodává na bazáči VOX AD60VT za 10500 nebo tak nějka. Napiš mu. Tohle kombíčko řve jako kráva. Můžu vřele doporučit. Zkreslení to má až nad hlavu. Na tovje účely naprosto dostačuje a prodat ho můžeš klidně jen za litr menší cenu než ho koupíš to si myslím že by šlo ne??? CO ty na to?
No, díky za tip chlape, už jsem mu napsal SZ, kdyby náhodou ten Laney byl šhrot, má to ovšem 2 problémy : 1) Já sháním něco kolem 8
2) Strakonice jsou přes celou republiku od Opavy
Takže díky, ale prosím řešme zatím toho Lanýže jo?
MENHYR píše:Hele termyx tady prodává na bazáči VOX AD60VT za 10500 nebo tak nějka. Napiš mu. Tohle kombíčko řve jako kráva. Můžu vřele doporučit. Zkreslení to má až nad hlavu. Na tovje účely naprosto dostačuje a prodat ho můžeš klidně jen za litr menší cenu než ho koupíš to si myslím že by šlo ne??? CO ty na to?
No, díky za tip chlape, už jsem mu napsal SZ, kdyby náhodou ten Laney byl šhrot, má to ovšem 2 problémy : 1) Já sháním něco kolem 8
Hech chlape. Tak za prvé : sháníš něco kolem 8000 ale to lejno stojí nějakých 12000 a za druhý, vlaky jezdí
Zkusím ti najít něco odpovídajícího tý ceně.
Tak si kemo vyber no. Tohle všechno jsou dost dobré kombíčka tak že je to jen na tobě. Nejlepší je ale když si je zajedeš poslechnout aby sis nekoupil zajíce v pytli.
tfx3 uhraje malej klub/napr brooklyn v brne/ ale i Obscene extreme /tedy ve verzi hlavy- hrali na to silenci LAMA TEMATICA/ale budes asi dyl hledat svuj zvuk. tech 120w je zvadejicich, hraje to cca stejne hlasite jak 65/jen jak kdybys pridal volume o jeden stupen vic - ale to je dvojnasobnej vykon blabla/. problem bude asi v tom ze zkresleni nesedi kazdymu a pokud k tomu neprasknes navic bedny zvuk nebude uplne ono - proste jeden reprak je jeden reprak.
takze -
1.zkresleni nesedi kazdymu - lepsi je prihodit krabku ale da se s tim pohrat
2.vrele doporucuju pripojit externi box
3.hlavne si to poradne zkus hernajs
jesi ti muzu doporucit - sleduj bazar a kup si marshall VS8100 kazdej tyden se tam objevi novej . .a to je fakt dobra investice do zacatku, chces hrat metal - na tuhle pololampu hral chuck schuldiner z death nebo kytaristi z nyctophobic. je to hlava, vetsinou to prodavaji lidi i s boxem okolo 11 tisic..
jak jsem ti radil v predchazejicim tematu - kup si marshall valvetsate (ten stary, made i UK, ne ten novy) a budes uplne happy. zkresleni si na tom udelas uplne brutalni, nejaka 65 nebo 80 te prijde na nejakych 6-7 tisic a to kombo za tyhle penize prodas treba i za 2 roky. ja si koupil 7 let starou 40w za 6 tisic a po peti letech jsem ji rpodal za 5500. a vsechny ty laney, fendery apod. muzou jit pred timhle aparatem do ...
jinak pochop, ze tech 120w je pres jedno repro nesmysl!!! i 60w kombo s dvouma reprakama ti bude hrat hlasitej! takze si kup bud nejakou obri 25kg potvoru s dvouma reprama, pokud touzis jeste po nejake vetsi prasarne, tak si kup hlavu a box 4x12 (ano kolega dobre poradil VS100), ale i nejaka 65-80w s jednim reprem by ti mela bohate stacit. myslim, ze tvy kamosi budou mit nejspis Fm65 od fendera - tohle kombo jsem prerval s 40w VS uplne s prehledem... I nova 30w ad30 XL od voxe by ho prervala s prehledem. ten fender na tom neni s hlasitosti moc dobre. takze se nenech nalakat na waty!
ted je na bazaci jeste ad50vt od voxe, taky super kombo. a ta cena 9700 co tam ma je nesmysl.. proda to tak max. za nejakych 8700 a to muze byt jeste rad. tak mu kdyztak napis.
Hech chlape. Tak za prvé : sháníš něco kolem 8000 ale to lejno stojí nějakých 12000 a za druhý, vlaky jezdí
Heh chlape, já tam psal, že ten Laney je z druhý ruky a že bude stát 8000 (doufám že půjde níž) Asi to nebylo dost výrazně .
Takže jsem nějak pochopil, že ten Laney nebude žádná slváva, teda aspon bez boxu ne , a ten se mi kupovat moc nechce. Nejhorší je, že já asi obrý kombo ještě nepoznám, doted jsem hrál na 15W Behringera a každý mi přijde super
Qwer : myslím, že ten jedno reprák kolem 80 watů by měl teda stačit. Koncerty hrát nebudem a já potřebuju jen nějakou hračku, který se pak zbavím (pokud si ovšem v praze neudělám nějakou kapelu )
Takže se teda podívám na toho Marshalla valvetsate..
Díky za rady a piště dál
RJ píše:Takže jsem nějak pochopil, že ten Laney nebude žádná slváva, teda aspon bez boxu ne , a ten se mi kupovat moc nechce. Nejhorší je, že já asi obrý kombo ještě nepoznám, doted jsem hrál na 15W Behringera a každý mi přijde super
Qwer : myslím, že ten jedno reprák kolem 80 watů by měl teda stačit. Koncerty hrát nebudem a já potřebuju jen nějakou hračku, který se pak zbavím (pokud si ovšem v praze neudělám nějakou kapelu )
Takže se teda podívám na toho Marshalla valvetsate..
Díky za rady a piště dál
tak ted se ti bude asi libit vse po tom behringeru to je pravda.
jinak si zkus nekde nejake dobre 50-65w kombo s 12' trochu ohulit a uvidis, jestli ti to bude stacit
jinak ten valvik je docela sazka na jistotu - bude hrat super a navic ho s prehledem prodas... ja jsem daval inzerat na tu moji 40w z dubnu a za tyden byl z domu. a to jsem ho prodaval za 5500. 65w a 80w se bezne prodavaji kolem 6500-7000. jeste ted se mi obcas nekdo ozve, jestli nahodou tu 40w jeste nemam.
RJ píše:
Heh chlape, já tam psal, že ten Laney je z druhý ruky a že bude stát 8000 (doufám že půjde níž) Asi to nebylo dost výrazně .
Hech chlape potřetí.
Sorry já to přehlíd že to máš z druhý ruky.
Přikláním se každopádně tady ke qwerovi, ten Marshallek bude good. Jinak možná by i ten termyxův VOX nemusel být špatný. 60W pololampa a VOX dycinky hrajou víc než ostatní komba se stejnými paramtery. Rozhodni se sám no.
pigdestroyer píše:zrovnapred vcerejskem kdosi prodaval takdy v bazaru VS100 i s boxem za 13.. to mas lepsi jak kombo.. a uricte nebudes litovat
13 už je přespříliš, maximálně a s velkou námahou dám dohromady těch 10K na ten Termixův VOXík. Němame peňaze no Co se dá dělat, ten VOXík každopádně vypadá, že by mě mohl vydržet dýl jak plánovanej rok
pigdestroyer píše:zrovnapred vcerejskem kdosi prodaval takdy v bazaru VS100 i s boxem za 13.. to mas lepsi jak kombo.. a uricte nebudes litovat
13 už je přespříliš, maximálně a s velkou námahou dám dohromady těch 10K na ten Termixův VOXík. Němame peňaze no Co se dá dělat, ten VOXík každopádně vypadá, že by mě mohl vydržet dýl jak plánovanej rok
tak ten Vox je uz luxusni apec... ale je to spis pro takove kytarove vseumely... u toho voxe asi totiz neexistuje styl, ktery by to kombo nezahralo.. a je to uz docela luxus, proste zadny trandak se tomu nemuze rovnat. si precti tohle treba:
to kombo ti vydrzi at budes hrat jazz nebo treba surfrock... ten valvestate je proste zamereny na tvrdarnu... je to jednoduche kombo, ale dobre. vox je proste takova prenosna laborator. obe jsou diametralne rozdilne
pigdestroyer píše:ale pokud mas naky bedny .. tak hlava samotna za 6-7 tisic
Ee němám bedny
No, ten VOX mě docela láka, protože kdybych si koupil toho marshalla , tak bych se ho pak stejně asi chtěl po roce zbavit. Zas na druhý straně, 10 tisíc za voxe... to kdybych si přidal další dva (Který fakt nemám ) tak si můžu kouit celolampu defendra + pedál navíc. Hmm. Takže, ještě jednu otázku, má ten VOX kvalitní zkreslení? Ale to spíš napíšu Termixovi SZ. Ale klidně se vyjádřete i ostatní
hele az si kamos koupi footswitch tak ti povim jakej ten VOX ma zkreslenej kanal :D:D .... ten k**** to ma vod nekoho puceny a nema k tomu footswitch takze hraje na cistej
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Ginie píše:hele az si kamos koupi footswitch tak ti povim jakej ten VOX ma zkreslenej kanal :D:D .... ten k**** to ma vod nekoho puceny a nema k tomu footswitch takze hraje na cistej
Co to je za kec? Proč by nemoh hrát bez FS zkreslenej kanál?
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
taky to nechápu. Jinak, toho VOXíka už mám a je to super kombíčko Jj, zkreslení je hodně šílený, takový syrový, když chcu, a já chcu . Jen škoda , že tam není nu-metal, co už. Ale není to čistě metalový kombo, je to prostě na všechno
K tomu lanýži. Jel jsem ho teda vyzkoušet, docela to aji hrálo, pak dám zkreslenej kanál a najednou : Bžžžbřžgiořejgoeigoe. To nic, povídá majitel a dá mu pěkně ránu Tak na to čumím, zkusím hrát a zas grosignjrsoůngrog565g . Sem myslel že se tam po***u smíchy Takže říkám, tak fajn ,tešilo mě, ale asi to skončíme . Ale jsem rád, stejně už jsem neměl v plánu ho koupit