Ahoj, tušíte pls někdo něco o pozadí tohodle businessu?
Moc se mi líbí DR-500 mce, už se nevyrábí, v "běžně" distribuci jsou tu a tam nějaké second hand / vrácené kytary za trochu nesmyslné ceny, na e-bay a jinde jsou ale nějaké kusy za rozumné ceny, které by měly být zbytky z továren a asijských skladů...
Nepočítám samozřejmě se zárukou, byť u té elektroniky to je asi trochu risk, ale jde mi o to, aby to byly reálné Epiphone kytary...
Díky!
Factory b-stock / leftovers (Epi masterbilt)
Pravidla fóra
Re: Factory b-stock / leftovers (Epi masterbilt)
A za kolik se tak tyhle b-stock chodí? Nevím, jestli by se jim vyplatilo fejkovat zrovna tuhle řadu, není to ždáný highend. Já tu kytaru koupil tady na bazaru před pár lety...
Viděl jsem je v rozmezí cca 8-12k, doprava různě.
Přišlo mi podle fotek, že nemají originální mechaniky, což je přijatelný a asi i pochopitelný, jinak ty fotky vypadají ok - ale naživo jsem tu kytaru viděl jednou, asi 30 minut, takže jen porovnávám s fotkama z recenzí. A předpokládám, že nemají fretboard udělaný na Pleku, ale to by byl v té ceně hodně velkej bonus. Ale taky nemám zkušenost, jsem zatím jen konzument marketingu a diskuzí
Před pár lety bazar - takže máš s Shadow elektronikou? Funguje ok? Na Gibson a Epi fórech píšou, že odchází. Ale přinejhorším je to +100 USD, coz Je pořád přijatelný.
Přišlo mi podle fotek, že nemají originální mechaniky, což je přijatelný a asi i pochopitelný, jinak ty fotky vypadají ok - ale naživo jsem tu kytaru viděl jednou, asi 30 minut, takže jen porovnávám s fotkama z recenzí. A předpokládám, že nemají fretboard udělaný na Pleku, ale to by byl v té ceně hodně velkej bonus. Ale taky nemám zkušenost, jsem zatím jen konzument marketingu a diskuzí
Před pár lety bazar - takže máš s Shadow elektronikou? Funguje ok? Na Gibson a Epi fórech píšou, že odchází. Ale přinejhorším je to +100 USD, coz Je pořád přijatelný.
Ano, je tam Shadow, ale hraju pouze akusticky, takže nemám tušení, jestli to funguje.boo-beek píše: 3.09.2025 6:23 Před pár lety bazar - takže máš s Shadow elektronikou? Funguje ok? Na Gibson a Epi fórech píšou, že odchází. Ale přinejhorším je to +100 USD, coz Je pořád přijatelný.