Ahoj,
máte někdo zkušenosti tímto malým aparátem? Sháním něco menšího přenosného pro hraní v hospodě s country kapelou. Mám větší Markbass a s tím tedy maximální zkušenost. Pravděpodobně toho prcka objednám. Ale kdyby měl někdo větší zkušenost, tak se klidně podělte.
Díky.
Markbass Mikromark 801
Pravidla fóra
Markbass Mikromark 801
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Re: Markbass Mikromark 801
Tak jenom krátké hlášení po pár menších akcích při hraní v hospodě. Na tenhle způsob hraní nebo na domácí cvičení je to super hračka. Zvukově a výkonově je to pro tyto účely naprosto postačující. Opravdu malé a přenosné kombo.
Nastavení zvuku je samozřejmě omezené. Holt to má jenom dva potencimetry, kde jeden je volume
. Nicméně do hospody, kde ostatní hrají akusticky to výkonově stačí bez problémů. Zkusil jsem jenom ze srandy jedno hraní na pódiu na karnevalu, ale tam bych si bez dalšího odposlechu pochopitelně nevystačil.
Za mě prozatím spokojenost a na tyhle omezené akce se mi to jeví jako fajn věc.
Nastavení zvuku je samozřejmě omezené. Holt to má jenom dva potencimetry, kde jeden je volume
Za mě prozatím spokojenost a na tyhle omezené akce se mi to jeví jako fajn věc.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801