fender stratocaster 54 graftet in japan

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
razde

fender stratocaster 54 graftet in japan

Příspěvek od razde »

Vlastním tuto kytaru ale nemá k ní páku na tremolo a nevím jakou koupit. Americkej Fender páka prý nepasuje a známej mi říkal že japonci maj metrickej závit.Nevím jak se orientovat protože vyloženě nepíšou prodejci že to je třeba do japonského strata, takže nevím. Nevíte něco o tom?
jbiker

Re: fender stratocaster 54 graftet in japan

Příspěvek od jbiker »

Neměla by tam pasovat páka z mexikána? Vintage Japan by měl mít závit M5, což má MIM také, jestli se nepletu. Máš doma M5 šroubek? Zkusil bych ho opatrně našroubovat místo páky a vidělo by se. Jestli nemá nikdo jiný nápad (?)
volfi

Příspěvek od volfi »

Z 95% bude mít japonec M5 závit, některé squiery jsou i M6. Standard pro USA modely je 10-32UNF. Test M5 šroubem je ideální, pokud půjde zlehka, tak je to on.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
razde

Příspěvek od razde »

Pánové děkuji za odpovědi, šroubek jsem zkusil je to M5, páku už mám ještě jednou děkuji.
starypard

Příspěvek od starypard »

Jsem absolutně proti závitům. Převrtat, vyvložkovat, vložit pouzdro, osadit aretačními členy, nějaké o-kroužky v drážkách, páka pouze nástrčná a plandací.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“