ahoj všem,
chci si pořídit kvalitnější monitory na stůl k PC do běžného pokoje. Vybral jsem si značku ADAM Audio, ale nemůžu se rozhodnout, jakou velikost zvolit.
Koukám na ně tady: https://www.eprodance.cz/adam-audio-a4v/
Váhám mezi těmi menšími A4V a většími A7V. Chci se zeptat, jestli ty větší 7" bedny nebudou do takhle malého pokoje moc silné a nezačne to hučet.
Co byste mi doporučili pro běžný domácí poslech?
Díky za rady!
Marek
ADAM Audio A4V nebo A7V do menšího pokoje?
Pravidla fóra
-
matejdrdla26
- Nový uživatel
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ADAM Audio A4V nebo A7V do menšího pokoje?
Nebudou hučet (v principu), sám mám i 8". Ale jde o akustiku jako takovou a navíc o ten přednes sám o sobě. Nejde vybírat bedny jen podle velikosti wooferu. Měl by sis je v první řadě poslechnout a rozhodnout se až pak.
Zbytek se už musí pořešit s vybranými bednami v aktuálním prostoru.
P.
Zbytek se už musí pořešit s vybranými bednami v aktuálním prostoru.
P.
Re: ADAM Audio A4V nebo A7V do menšího pokoje?
Na poslech v pokoji bych se nebál těch menších, to co z nich umí vylézt pro mě skoro popírá fyziku.
A kdyby to jó blbě dopadlo, můžeš je do 14 dnů vrátit a vzít A7 - jen jsou to už vcelku velké bedny - preferoval bych je, kdybych se chtěl začít navážno zabývat mixem, protože na nich lze technicky řešit/kontrolovat i nežádoucí dunění kopáku, basy, kyt. beden...
A kdyby to jó blbě dopadlo, můžeš je do 14 dnů vrátit a vzít A7 - jen jsou to už vcelku velké bedny - preferoval bych je, kdybych se chtěl začít navážno zabývat mixem, protože na nich lze technicky řešit/kontrolovat i nežádoucí dunění kopáku, basy, kyt. beden...
| Cruel YT | Cruel sptf