Jake bicí??
Pravidla fóra
Jake bicí??
Chtel bych hrat trashmetal. Ucitel mi furt cpe sonory
Jakou znacku bicích by jste mi doporucili(do 10 000):?:
Naposledy upravil(a) esmon dne 25.11.2007 17:09, celkem upraveno 1 x.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jake bicí??
V týhle cenový kategorii nic lepšího než sonory asi není.esmon píše:Chtel bych hrat trashmetal. Ucitel mi furt cpe sonoryJakou znacku bicích by jste mi doporucili(do 10 000):?:
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Mame ted ve zkusebne Sonor 507ky, stoji asi 11K, rekl bych, ze za ty prachy slusne bici, jen dve veci:
- musis pocitat, ze budes za chvili menit blany, protoze tam jsou klasicky prepravni
- nekupuju stage set
koupili jsme je a ty vetsi korpusy delaji hroznej ramus
na sfere bubeniku doporucovali trochu priplatit a jit do basixu, mimo jine jsou na nich i dobry blany, tak popremyslej...
- musis pocitat, ze budes za chvili menit blany, protoze tam jsou klasicky prepravni
- nekupuju stage set
na sfere bubeniku doporucovali trochu priplatit a jit do basixu, mimo jine jsou na nich i dobry blany, tak popremyslej...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Co treba?esmon píše:o basix sem neslysel dobry veci
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
,.
spatna kvalita zvuku a kvalita vubec, proste vsechno mozny 
-
extradrson
- Kontaktovat uživatele:
všeobecně pro tvrdší styly:nižší hloubka korpusů a dřevo bříza nebo buk - průraznější akcent, znějí nejostřeji a nejtvrději, ráfky mohou být plechový, vrchní blány tlumené -PinStripe jak bylo řečeno nebo Aquarian Performance II , silný úder a krátký dozvuk, spodní bych volil i silnější - Ambassadorky apod.,opět kratší dozvuk, nebo Renaissance. Plechy taky se slabším dozvukem ale silným úderem. Firma nerozhoduje, kvalita dílenského zpracování, hardwaru,ostatního příslušenství je promítnuta v ceně. Velký důraz na tlumení(hlavně kopáky), ladění(všeobecně výše) a nazvučení, nic nesmí přeznívat nebo se při větších rychlostech zvuk slije na beztvarou hmotu.
- DaveMurray
Neznám tuhle značku, ale obecně myslim, že dyž budeš hrát na elektronický bicí, tak nebudeš mít dle mě takovej požitek ze hry! Sice to může mít zvuk dobrej, ale budeš mlátit do nějaký gumy a prostě není nad klasický škopky! To jest IMHOusdoc píše:bubenici a jaky mate nazor na electronicke bici- ION anebo ALESIS ?(vlastne temer stejne)