Laney RB2

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Laney RB2

Příspěvek od KIWI »

Máte někdo zkušenosti s tímhle kombem? Docela se mi zalíbilo. Ale nevím jeslti má efektovou smyčku..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

nemá
Cliff

Příspěvek od Cliff »

ty chceš 30W kombo ?

hele ak jsem se díval a co říkaš tou ? no ja nevim ale zalibil se mi ten panel kde máš volbu efektů :D

http://eshop.kytary.cz/fender-modelingo ... 29:0:0:1:0
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Cliff píše:ty chceš 30W kombo ?

hele ak jsem se díval a co říkaš tou ? no ja nevim ale zalibil se mi ten panel kde máš volbu efektů :D

http://eshop.kytary.cz/fender-modelingo ... 29:0:0:1:0
Já teda nevim proč se pořád vymejšlej takovýhle kraviny. Každej normální člověk si koupí za sedmičku kombo a za troku efekt ...
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Mě ten Fender teda celkem zaujal. Myslim, že to je dobrej marketingovej tah a možná že to zaplní i pomyslnou mezeru na trhu. Já bych si to ale asi nekoupil. Já bych šel spíš do toho kombo + multiefekt
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Ten Fender Bych si určitě nekoupil, ne jen že je drahej, ale prostě moc nevěřím od přírody !zabudovaným efektům"
Alek věci. Jo 30W bych kliděn bral, teď mám 15W, na doma to samozřejmě stačí, ale na takový jamíky s kámošy je to horší...
No ta efektová smyčka by snad nvadila....máte s tím někdo teda zkušenosti?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Já jsem hrál na Line6 a na Rolanda a naopak si myslím, že zabudované efekty jsou fajn... Nemusíš tam vymýšlet s tím žádne šílenosti, ale můžeš si ten zvuk jen mírně poupravit tak, jak chceš... A třeba u té Line6 byly ty zvuky i velmi povedené.
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Nesst: Line6 ty efektova komba (i pro elektriky) ma velice povedene. Ale externim krabickam se to proste nevyrovna.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Jasný, že se to nevyrovná, ale podle mě už není na místě takové to odstrkávání modelingových komb do skupiny "chemické zlo" :wink:
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Nikdo žádné zkušenosti? Zavzpomínejte kdyžtak :-D

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“