za jak dlouho sjedete trsatko?
Pravidla fóra
za jak dlouho sjedete trsatko?
zdravim,
chtěl bych se zeptat za jak dlouho tak sjedete trsatko ze na nem jsou zuby ... jasny ze lidi treba s jazz III tenhle problem asi nepociti ale pred tydnem jsem kupoval dunlop tortex 0,96 a mam na spicce z obou stran docela znatelny zuby tak si rikam jestli nahodou uz neni neco spatne ...
chtěl bych se zeptat za jak dlouho tak sjedete trsatko ze na nem jsou zuby ... jasny ze lidi treba s jazz III tenhle problem asi nepociti ale pred tydnem jsem kupoval dunlop tortex 0,96 a mam na spicce z obou stran docela znatelny zuby tak si rikam jestli nahodou uz neni neco spatne ...
To semi ještě nepodařilo zničit trsátko 
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mne se podarilo ohoblovat Jim Dunlop NYLON .88M [sedy], ale je to jediny trsatko, u kteryho se mi to stalo, tak to spis asi bude tim, ze je to sh*t...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Nero
- Rádce
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
To já je kupuju tak po 5ti právě...zásadně želvičkyBoom! píše:no me to prave prislo trosku divny tak by me zajmalo jestli do toho teda pro tech beglajtech davam moc silu nebo cim to :/ kupovat kazdy dva tejdny trsatko musi bejt celkem opruz :/
jinak z ty puvodni fialovy nebo co je to za barvu je tedka na spicce toho trsatka bila :O
Mi vydželo žluté Tortexko 0,73 asi 4 měsíce, než se špička od původního sjela tak o milimetr...
Jinak kámoš má 1,5 mm trsátko co mělo normální tvar a teď z něj má cca padesátník. Má 12ky struny a řeže do toho. Už vyrupal asi troje ty 12ky
nepochopim nikdy
Jinak kámoš má 1,5 mm trsátko co mělo normální tvar a teď z něj má cca padesátník. Má 12ky struny a řeže do toho. Už vyrupal asi troje ty 12ky
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Já ty devítky jen tak šolíchám, po roce a půl mají moje trsátka pořád téměř normální tvar. Zato pražce...
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
ja jsem jedinej kdo hraje na trsatko vetsi nez milimetr :-O ja mam 1.25 GD a 1.27 dunlop, a eště bych trochu pridal 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Tak ty šedý JIM DUNLOP sem taky ničil když sem je dřív měl. Teď mám momentálně jedno zničený trsátko modrý dunlop USA 1,14 s krokodýlem protože má zaoblenou tu špičku a to nesnášim.
viz foto http://i197.photobucket.com/albums/aa26 ... C00902.jpg
(mám konečně mobil s pořádnym foťákem tak hned všechno musim vyfotit
)
(mám konečně mobil s pořádnym foťákem tak hned všechno musim vyfotit
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Ja pouzivam dunlopa 1 mm a nemam problem so zaoblenymi spickami, skor sa mi spravia zuby... no skratka, ked sa mi to uz len trochu zacne zachytavat o struny, tak ma to znervoznuje a beriem nove...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
-
JOHNY Swamp Inc.
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Znam lidi, co trsátka radši rovnou lámou o struny
Mě se povedlo zlomit nějaký měkký Ernie Ball o struny 0.9 D'Addario, pracka na kobyle, a trioly, najednou to přestalo znít a koukam, že to nemá špičku
Asi vadnej kus.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
- Nero
- Rádce
Pěkně pravidelně ohoblovaný...rasomaso píše:Tak ty šedý JIM DUNLOP sem taky ničil když sem je dřív měl. Teď mám momentálně jedno zničený trsátko modrý dunlop USA 1,14 s krokodýlem protože má zaoblenou tu špičku a to nesnášim.
(mám konečně mobil s pořádnym foťákem tak hned všechno musim vyfotit)
Ja vás nějak nechápu... Hraju často, běžnou silou, GHS Boomers a Tortex .72 a ještě se mi ho nepodařilo odrovnat natolik, aby nešlo používat... To ho dřív ztratim...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ja osobne teda trsatko driv ztratim nez znicim
uz sem ztratil 3 a ani jedno nijak zasadne neohlodal a to mam Brainy 0,89 za 8Kc...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±