SAMSON - D2500 - Digitální grafický ekvalizér
Pravidla fóra
SAMSON - D2500 - Digitální grafický ekvalizér
Zdravim mate nekdo zkusenosti s timto zarizenim? Dikyhttp://eshop.kytary.cz/samson-d2500-dig ... Samson:1:0
- Jens Ludwig
- Odborník
kde to má bejt použitý a za jakým účelem???
přímo zkušenosti s tím osobní nemám, ale samson neni značka zlá, ale ani dobrá, za svoje peníze dostaneš odpovídající tovar, ale otázkou je, k čemu to chceš použít... pokud chceš třeba jako EQ do PA, tak bych v podobný cenový relaci volil asi analog DBX 231... otázkou je, zda opravdu potřebuješ digitál a v čem spatřuješ jeho výhodu pro tvou aplikaci
přímo zkušenosti s tím osobní nemám, ale samson neni značka zlá, ale ani dobrá, za svoje peníze dostaneš odpovídající tovar, ale otázkou je, k čemu to chceš použít... pokud chceš třeba jako EQ do PA, tak bych v podobný cenový relaci volil asi analog DBX 231... otázkou je, zda opravdu potřebuješ digitál a v čem spatřuješ jeho výhodu pro tvou aplikaci
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
Mimochodem, ted zrovna byly nejaky DBX ekvalizery na midi.cz v inzeratech, zkusil bych to tam... DBX bych urcite preferoval pred Samsonem.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Jens Ludwig
- Odborník
jak na co - do homestudia bych zase šel do digitálu kuli možnosti řídit ho pomocí MIDI... ale jak říkám, to je otázkou toho, co s tim chce kolega vytvářet... a pokud to chce jako Main EQ do PA a líbí se mu, má jednu korekci pro oba kanály, tak bych radši šel do CREAST PREFORMANCE
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +