Hraní HC
Pravidla fóra
Hraní HC
Ahoj jsem začátečník a chtěl bych hrát HC můžete mi někdo poradit jak do toho mím vlítnout???,pokoušel jsem sehnat taby na status praesents,ale marně že bych si vychital aspoň nějáké riffi
dík
[/b]
Re: Hraní HC
koukni na bandzone, tam zadej do stylu hardcore a můžeš odposlouchávat riffy.machna píše:Ahoj jsem začátečník a chtěl bych hrát HC můžete mi někdo poradit jak do toho mím vlítnout???,pokoušel jsem sehnat taby na status praesents,ale marně že bych si vychital aspoň nějáké riffidík
[/b]
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Zkus Misfits..kdyz nekdo rekne HC vybavi se mi hnedka... http://911tabs.com/tabs/m/misfits/
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
1 kliknutí nikdy nikoho nezabilo
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
misfits sou samozrejme punkovka. ovsem hranice od punku k hc je velmi tesna. ale machna ma na mysli zrejme ty new era crossover thrash hc jak je propaguje zeller. ja myslim ze nejjednodussi pro tebe je zjistit kera kapela to hraje v ameru a najit taby na ni. na cesky kapely taby budes hledat velice tezko..
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chces opravdu hrat hardcore,tak si vyber...
Old school: 7 Seconds
Moderni old school: Comeback Kid
Metal mosh: Hatebreed
Tady mas nejznamejsi zastupce tech odnozi...
Jinak tady sou nejaky tabby:
http://members.fortunecity.com/youthoft ... /index.htm
Old school: 7 Seconds
Moderni old school: Comeback Kid
Metal mosh: Hatebreed
Tady mas nejznamejsi zastupce tech odnozi...
Jinak tady sou nejaky tabby:
http://members.fortunecity.com/youthoft ... /index.htm
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
od napalmu mam temer vsechno. prosli si ruznyma stylama, zpocatku hrali hardcore punk, pote "vynalezli" /kdyz pominu repulsion/ grindcore, zacatek 90. let death metal, potom komercnejsi ceda kdy se UG kapely/i carcass!/ chtely zkusit prosadit do sirsiho povedomi, ale vysrali se nastesti na to protoze jim producenti diktovali/=>kurvili / sound, /kytary potichu, zpevy nahlas, nezkreslena basa a takovy k****/ ty se teda odehravaly v duchu hcgrindu, a potom se vratili ke korenum a znovu podladili*Twisted.Brother* píše:Co napalm death ??
je ostuda ze sem je jeste nevidel ale ted na flede to napravim. za 250 kacek kdyz je tam jeste ingrowing, uprise a pigsty!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
sou punkrock.. všechen hardcore je odnož punkrocku. Nic se mi z HC nelíbí ale zkus to přegainovat dat tam hodně PM ale chce to takovýho toho rychlíhu tutudutu tutudutu..xLENNYx píše:Misfits sou rozhodne punkrockTak co na tom nechapes?...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
facha.music
DOA
Zkus se kouknout i na stylnevimjaktonazvatabychsenesplet (podle me na okrajovy HC) Yello Biafry z Dead Kennedys - napr. s LARD nebo D.O.A. - to jsou jednoduchy, uderny veci... Uznavam, ze "beznadejneho provokatera" Biafru nekdo nemusi - staci se podivat na headline jeho desky "70's Rock Must Die"
, a ta jeho hudba je rekneme uz stará, ale pro informaci o klonech stylu HC taky dobrý, ne? 
Tak takhle sem se hodne dlouho nepobavilxLENNYx píše:Misfits sou rozhodne punkrockTak co na tom nechapes?...
Strat QTX SlipKnoT+Misfits Y06hurt signature model
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
Jackson Kelly
Yô6hµ®±
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*