Váš názor na Eastwood kytary

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...

Eastwood kytaru bych si koupil

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

Váš názor na Eastwood kytary

Příspěvek od Peter Láng »

Zdravím všechny,

zajímá mě váš názor na Eastwood kytary, komukoliv o nich něco bleskne hlavou, sem s tím. Díky

http://eastwoodguitars.com/

http://youtube.com/results?search_query ... rch=Search
Naposledy upravil(a) Peter Láng dne 10.12.2007 23:37, celkem upraveno 1 x.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

nazor? fuj :)
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

pigdestroyer píše:nazor? fuj :)
Bohužel musím souhlasit. . TAkový patvary sem jěště neviděl,ale nevím jak to hraje no :wink: . . Takže nemůžu posoudit,ale vzhledově nic moc. . :evil:
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

Metallistic píše:...ale nevím jak to hraje no :wink:
na poslechnutí je tam link na youtube.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Možná ty lubovky, ty kopie gibsonu, ty bych bral. Ta zparchantělina SG se mi teda moc nelíbí a ty přeplácaný rádobyvintage záležitosti opravdu ne, je to moc přehnaný. Jsem v práci, takže si to poslechnu až odpoledne, trochu mi to připomíná model Eagle od BC Rich:
http://www.bcrich.com/eagle.html
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

Až na to že ta BC Richka je o hoooooooooodně hezčí. Řekl bycbh že většina z těch kytar je hnus ale pár kousků by se dalo ybrat. Ještě si doma poslechnu zvuk, tak pak ještě poreferuju jak se mi líbí ...
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
termyx

Příspěvek od termyx »

já bych do ní teda šel určitě...řekl bych že kvalitou je na tom hodně dobřeve svý cenový relaci...
a k "rádobyvintage"...přečtěte si nějakej článek, aby ste věděli na co se hrálo v šedesátejch letech :D (tzn. jsou to kopie originálů z půlky 20.století co se prodávají na ebayi i za 3000doláčů....)

edit: a k patvarům..náhodou tohle má styl..ale některý ty metalový sekery s vypletenejma kravinama na hmatníku- z toho se mi chce zvracet..
to a to a za chvíli zas tohle
Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

termyx píše:já bych do ní teda šel určitě...
Čistě ze zvědavosti, co ti v tom brání? (jinak jsi celkem přesně vystihl moje pocity ;-))
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Ten vzhlad je otazka vkusu, ako vzdy... Mna to nijak neodpudzuje, skor by ma zaujimal zvuk, pretoze rozhodne moze byt zaujimavy, staci sa pozriet na material tych gitar (mahagon, javorovy krk), snimace (Alnico, P90... ), spracovanie (srobovany krk, bigsby na niektorych modeloch). Pekne :)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
termyx

Příspěvek od termyx »

Peter Láng píše:
termyx píše:já bych do ní teda šel určitě...
Čistě ze zvědavosti, co ti v tom brání? (jinak jsi celkem přesně vystihl moje pocity ;-))
mno brání mi v tom to, že mam dvě elektriky, který ještě ani nejsou ve stavu v jakym bych si přál + starou lubovku, která potřebuje moc velkej servis...plus starosti o apec plus krabičky k tomu...
no a až vyřešim všechno tohle, tak pak někdy začnu šetřit na eastwoodku, ale věřim, že jednou jí doma mít budu 8)
to a to a za chvíli zas tohle
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jsem majitelem Eastwood GP (black) modelu, to je asi jedina kytara, ktera se mi ta vylozene nejvic libi, ikdyz par dalsich kusu neni k zahozeni. Mam tribut z Ovation Ultra GP. Mam ji asi rok a nemyslim si ze se ji jen tak zbavim. Jsem na ni velice hrdy, dobra koupe! Recenze na harmony-central jsou po pravu takove jake jsou ... Kytara je precizne udelana a nebojim se rici, ze se dovede zvukove vyrovnat drazsim modelum (muj stal okolo 19ky). Velmi zdarila replika s kvalitnimi snimaci a hardwarem.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

No tak teda nevím. Některý kousky nejsou zase tak špatný. (lubovky) ale většina je teda docela mazec :-D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

wikxzen píše:Jsem majitelem Eastwood GP (black) modelu,
Drží ti ta GP ladění? Četl jsem, že to by mohlo být slabý místo ...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jiste ze drzi ladeni. Malokdy jsem nucen po tvrdsi hre znovu ladit. Kdyz uz na ladeni dojde, tak jen na muj popud anebo uz mam struny spatne po 2-3 mesicich. :)
Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

wikxzen píše:Jiste ze drzi ladeni.
To rád slyším, asi to byla nějaká závistivá pomluva ;-) Jak jsi k ní přišel? Nechal sis ji poslat zpoza louže, nebo odněkud blíž?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Hlasoval sje mpro NE, kvul těm odpuvidím tvarům, které by mě odradili si ji koupit...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Peter Láng píše:
wikxzen píše:Jiste ze drzi ladeni.
To rád slyším, asi to byla nějaká závistivá pomluva ;-) Jak jsi k ní přišel? Nechal sis ji poslat zpoza louže, nebo odněkud blíž?
Na Taranaki Guitars v Nemecku jsem ji zastihl, je to jeden z tech levnejsich evropskych distributoru. Je tam fakt prijemny chlapik (Arne von Brill). No a dostal jsem se k ni diky Ovationu Ultra GP, kdyz jsem zjistil, ze uz se nedelaji a jsou uz kapanek drahy, tak mi ji jeden znamy ukazal na netu a uz to jelo ... :)
Peter Láng
Kontaktovat uživatele:

Super, diky za info ;-)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

osobně se mi tam pár kousků líbí (P-90 special, Eastwood GP), ale některé jsou vážně příliš extravagantní :-)

kdybych měl ty peníze, nevím, asi bych si koupil něco jiného, ale proti koupi jako takové bych nebyl, takže ANO
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Zajímavý patvary, jako by někdo vzal tradiční tvary a hodil je do mixéru :D Nehráli na tuto značku White Stripes?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“