Boss HM-2(heavy metal)
Pravidla fóra
Boss HM-2(heavy metal)
Ahoj,chtěl bych koupit tuhle krabičku kvůli zajímavý recenzi,kterou jsem čet,ale na druhou stranu jsem o ní slyšel i to,že je to nepovedenej a zbytečnej distortion...Má někdo zkušenosti?Liší se zásadně něčim od jinejch dist.?díky
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
myslíš odkaz tý recenze?tady:http://www.instrumento.cz/recenze.php?t ... roduktu=23
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si říkal že jsem o ní neslyšel. A upřímně řečeno i kdyby se prodávala, na základě těch ohlasů bych do ní určitě nešel...samozřejěm bych si to musel zkusit...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
pigdestroyer píše:kytarista z rotten sound tim dela zvuk. a o tom se kazdymu tady na foru muze jen zdatovsem nevim jesi tim jen nedokresluje rectifiera..
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
mel sem na mysli ze to ma nak nastaveny uz s gainem z mesy plus tady ta hm2 plus noise supresor. proste je to jeden z nej zvuku. sak sem tady posilal odkaz na mp3ku. z toho muze vsem tak akorat spadnout brada. jak je krasne citelnej, dynamickej a pritom tak kurevskej.. hernajs. az se ve me dite hnulo..Wohma píše:pigdestroyer píše:kytarista z rotten sound tim dela zvuk. a o tom se kazdymu tady na foru muze jen zdatovsem nevim jesi tim jen nedokresluje rectifiera..
![]()
![]()
![]()
Rekl bych, ze urcite
Hrat na rectifiera na clean kanal a prikrmovat to nejakou krabickou, to by byla fakt sada
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Pošleš mi ji?pigdestroyer píše:mel sem na mysli ze to ma nak nastaveny uz s gainem z mesy plus tady ta hm2 plus noise supresor. proste je to jeden z nej zvuku. sak sem tady posilal odkaz na mp3ku. z toho muze vsem tak akorat spadnout brada. jak je krasne citelnej, dynamickej a pritom tak kurevskej.. hernajs. az se ve me dite hnulo..Wohma píše:pigdestroyer píše:kytarista z rotten sound tim dela zvuk. a o tom se kazdymu tady na foru muze jen zdatovsem nevim jesi tim jen nedokresluje rectifiera..
![]()
![]()
![]()
Rekl bych, ze urcite
Hrat na rectifiera na clean kanal a prikrmovat to nejakou krabickou, to by byla fakt sada
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Phoenixcqcq
- Kontaktovat uživatele:
Nekupuj to!!!
Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil... Dá se to nastavit, když si s tím hodně pohraješ, aby z toho něco jakž takž šlo, ale ten zvuk co z toho jde je takový.... hmmm.... No těžko říct, už je to doba co jsem ho měl, ale fakt hrůza... Prodal jsem ho za 200 kamarádovi, jemu se ten zvuk líbil... Tak nevím...
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nekupuj to!!!
Já ho mám a zvuk se mi taky moc nelíbíPhoenixcqcq píše:Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil...
Ale zase bych řekl, že by se možná hodil na styl Iron Maiden atp., nebo na zvýraznění sóla
EDIT: Mrkni na YouTube, něco tam o něm je
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Kolik tě stál?rotten77 píše:Já ho mám a zvuk se mi taky moc nelíbíPhoenixcqcq píše:Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil...Ale stejně na něho už přes dva roky nehraju, takže je to jedno.
Ale zase bych řekl, že by se možná hodil na styl Iron Maiden atp., nebo na zvýraznění sóla
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jak víš že je to ten efekt?To je ale k.rva mazec!!!pigdestroyer píše:http://rottensound.wotanworks.net/audio/rs_decay.mp3
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Nechceš mi ho prodat?rotten77 píše:Já ho mám a zvuk se mi taky moc nelíbíPhoenixcqcq píše:Já ho měl, a musím říct, že ten zvuk se mi vůbec nelíbil...Ale stejně na něho už přes dva roky nehraju, takže je to jedno.
NEchceš mi ho prodat?
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
maji to na strankach vyfoceny, je to na fotkach k nahravani mini cd consume to contaminate.. su rad ze ocenis ten zvuk.. protoze takovej umi jen skandinavci.. ten zvuk mu pomahal udelat mieszko talarczyk/RIP/ z nasum/kteri meli mimochodem taky sound kterej te naprosto prevalcuje.. /hardcore guitarist píše:Jak víš že je to ten efekt?To je ale k.rva mazec!!!pigdestroyer píše:http://rottensound.wotanworks.net/audio/rs_decay.mp3