ladeni s ladickou :)
Pravidla fóra
ladeni s ladickou :)
zdravim, jsm amater a na el. kytaru se teprve ucim. koupil jsem si ladicku marshall.kdyz ji propojim kabelem s kytarou a chtel bych kytaru naladit, jaky tam mam nastavit hodnoty a hlavne mam pri ladeni drzet ladenou strunu, nebo ji mam nechat volne? dekuju a omlouvam se pokud vam muj dotaz prijde hloupy..
a musis aspon vedet jakou strunu chceš ladit, a jak jdou tony po sobě, muze se stat ze budeš chtet ladit E a ono se ti tam ukaze D, tak pritahuj pridahuj, objevi se D# zase pritahni a bude tam E tak bacha at nepritahneš moc 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Nalad si to jak chceš?r626 píše:pokud tomu teda dobre rozumim mam to naladit od shora
E A D G B E ?
Jen taková poznámka - to co je nahoře nevyšší struna jako že nejvýš, tak to je struna nespodnější
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Mas C D E F G A H C ... mezi E-F a H-C Neni pulton a ladit vzkutku muzes podle sebe ale idealni je E H G D A E ... Pozor H Je totez co B Jenom anglicani ho maji Br626 píše:pokud tomu teda dobre rozumim mam to naladit od shora
E A D G B E ?
Pozor at tě to nemate. Tohle co ti tu napsal je stupnice C dur, ne jak máš naladit struny...*Twisted.Brother* píše: Mas C D E F G A H C ... mezi E-F a H-C Neni pulton
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
jo jo to s tema strunama a jejich hloubkou je trosku zavadejici, ale pochopil jsem
ladicku mam marshall mt-1 tusim.. cetl jsem, ze je dobra, tak jsem si ji koupil. to s tim emilem jak hazel granat je super
diky moc za vase rady, jsu se na to mrknout. doufam, ze ten marshall tam nebude mit B ale emila
ladicku mam marshall mt-1 tusim.. cetl jsem, ze je dobra, tak jsem si ji koupil. to s tim emilem jak hazel granat je super
diky moc za vase rady, jsu se na to mrknout. doufam, ze ten marshall tam nebude mit B ale emila
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
jo mam tuhle ladičku http://kytary.cz/qwiktune-digitalni-lad ... 48:0:0:1:0
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Struny v angličtině
Ahoj. Ráda bych zkusila hraní na kytaru. Jen mám menší problém s ladičkou, stáhla jsem si aplikaci gStrings a dělá mi problém se v tom vyznat. Ráda bych věděla jak se struny jmenují v angličtině tedy tím myslím české E,H,G,D,A,E. Jinak ocením jakékoliv zkušenosti s touto aplikací, nebo rady jak jinak kytaru naladit. Moc děkuju.
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ladeni s ladickou :)
Struny se v angličtině jmenují stejně jako v češtině, jen místo H je B.