Roland DEP-5
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Roland DEP-5
Servus, teta mi k vánocům sehnala tadyten efekt nebo co to je jenže já sem o něm nikdy nikde nečetl...gůgloval sem a zjistil sem toliko: Má ho týpek z The Cure, je to procesor a to je všechno moje dotazy sou: 1. Co to je procesor? 2. Je to vůbec použitelné pro kytaru? 3. Je to dobré?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Jens Ludwig
- Odborník
jedná se o rackovou záležitost - vlastně multiefektík, kterej umí EQ a nějaký další modulace... - na přepínání patchů se ti asi bude hodit nějakej MIDI controler....
... jinak z osobní zkušenosti ti radím, aby si to nezavrhoval hned z počátku - chvíli ti bude trvat než tomu přijdeš na chuť, ale pak to oceníš...
... jinak z osobní zkušenosti ti radím, aby si to nezavrhoval hned z počátku - chvíli ti bude trvat než tomu přijdeš na chuť, ale pak to oceníš...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info zní to dobřeJens Ludwig píše:jedná se o rackovou záležitost - vlastně multiefektík, kterej umí EQ a nějaký další modulace... - na přepínání patchů se ti asi bude hodit nějakej MIDI controler....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Jens Ludwig
- Odborník
je to efektovej procesor ne předzesilovač, takže gain to neumí - resp. e ten, co ty si přstavuješ (zkreslení)...
jinak na tyhle věci se dělaj super přepravní bagy přes rameno
http://audiotek.cz/Warwick-RB24200-B-Rackbagy:13990
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Áha no já se ptal jenom tak bo to nikam vláčet nebudu a je to teda spíš pro klávesy nebo pro kytaru?Jens Ludwig píše:je to efektovej procesor ne předzesilovač, takže gain to neumí - resp. e ten, co ty si přstavuješ (zkreslení)...
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Je to pro oboji, u tech rackovych efektu ti vyrobce nerekne "rada G je pro kytaru a rada K pro klavesy", protoze ty procesory vetsinou vyrabi modulacni efekty, u kterych je to putna. U toho Rolandu bych si akorat dal bacha na jednu vec - jelikoz je to jeden z uplne prvnich digitalnich multaku (!), tak nebude mit asi nejkvalitnejsi prevodniky a uprimne receno nedivil bych se, kdyby ho v kvalite zvuku predcil treba Zoom G2. Nicmene je to jenom spekulace, chce to vyzkousetJoey píše:Áha no já se ptal jenom tak bo to nikam vláčet nebudu a je to teda spíš pro klávesy nebo pro kytaru?
BTW, jestli chces kvalitni reverb/chorus/atd., sezen si Lexicon MPX100, pripadne nakou tu Yamahu REV.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus