balonova basgitara aneb podivné bassové nástroje :-)

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
rehlo3

balonova basgitara aneb podivné bassové nástroje :-)

Příspěvek od rehlo3 »

jen sem tak prohlizel internet a nasel sem tohle http://youtube.com/watch?v=LdJTIwFokqA
celkem sem se na tom pobavil.Piste nazory ! :wink: :lol:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: balonova basgitara

Příspěvek od Joey »

rehlo3 píše:jen sem tak prohlizel internet a nasel sem tohle http://youtube.com/watch?v=LdJTIwFokqA
celkem sem se na tom pobavil.Piste nazory ! :wink: :lol:
Už to tu bylo...poměrně dávno ale ylo myslím že už dvakrát...jednou v Stavba basy nebo co (Aivnova Iriska) a pak Nástroje z běžných věcí nebo jak... :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

jj,poměrne starej odkaz na youtube, ale fakt náser. mě by to nenapadlo. Jak sem to zkouk, tak nejhezčí byl ten konec :D :D :D
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Nezkoušel z vás to někdo vyrobit? :) Co já měl zkušenost, tak se tyhle balónky špatně nafukujou a vůbec je s nima jakákoli manipulace obtížná...
Obrázek
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Nechtělo se mi zakládat nový téma, tak to připíchnu sem, kde se to asi nejvíc hodí.

Našel jsem na bazaru tuhle basu a fakt mě dostala: http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
Nejbrutálnější mi přijde ta E struna, jak se protáhlá! To jsem ještě neviděl, ale může to bejt praktický, i když já bych si jí asi nepořídil.

Nejdřív jsem to chtěl dát do haluzí, ale pak jsem si řek, že bysme mohli tady v baskytarách udělat téma se "zvláštníma" baskytarama. Tedy s těma, který běžně v šopech nekoupíš.

Prosím kdyžtak adminy, ať tu tomu dají příznačněší název topicu :wink: a jedem do postování :wink:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

No vypadá to hodně hodně divně.... :-D
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Ebu

Příspěvek od Ebu »

Co tak koukám na fotku, tak to vypadá jako dvě basy slepený dohromady. A to Éčko má o dva pražce na hlavě víc :D
Obrázek
Kustomator

Příspěvek od Kustomator »

Tak tohle vypadá moc zajímavě, sám bych si to ale nepořídil. Jen by mě zajímalo jak se hraje na ty dva horní pražce na Éčku.
Basa: Apollo DGB-1350, Kombo: Kustom KBA30X, Struny: Jimi Hendrix 1202 XL, Trsátka: Jim Dunlop X-H, Kabely: Stagg
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Ja nevim, prislo by mi logicke, kdyby ta nejtlustsi struna byla D...takhle, kdybys chtel treba (nedejboze) hrat akord, tak bys ho musel uplne preorat...
lahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lahy »

Pepe píše:...tak nejhezčí byl ten konec :D :D :D
ta baba co :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“