washburn vs ibanez
Pravidla fóra
washburn vs ibanez
mám dotaz, nemáte prosím někdo zkušenost se sadou washburn taurus t12+ combo nemesis n8? je to celý za 9400 nebo ibanez gsr180 a k tomu combo marshall mb 30 ? je to cca za stejný prachy. Nebo squier by fender??? Hraju na kytaru ale chci si přibrat basu, nepotřebuju super zvuk, chci hrát s kapelou jen tak pro radost jednou za měsíc, nechci úplnou sračku a mám na to do 10000,- Díky moc za radu...
jaky styl hrajete ?
kombo
http://eshop.kytary.cz/laney-baskytarov ... :Laney:1:0
+
basa
http://eshop.kytary.cz/ibanez-gsr-200/8 ... Ibanez:1:0
mirně přes 10K
kombo
http://eshop.kytary.cz/laney-baskytarov ... :Laney:1:0
+
basa
http://eshop.kytary.cz/ibanez-gsr-200/8 ... Ibanez:1:0
mirně přes 10K
Naposledy upravil(a) Cliff dne 23.12.2007 20:24, celkem upraveno 1 x.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

Já osobně bych šle spíš do toho Ibanezu, páš jsem na ně zatíženej
Ne, ale vážně
Za svou osobu bych bral Ibanez...
Btw. divím se ti....
Btw. divím se ti....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
washburn vs ibanez
hrajeme vše od country po blues. sestava elektrická kytara, elektroakustika, bicí, basa. malý akcičky, bude těch 30w stačit ? Bubeník je rozumnej...
Ty vole Cliffe, přesně tydle věci sjem chtěl taky doporučit!
Tak to je haluz! Jen sjem čekal jak se vyjádří...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
nj ibanez rulezZ co ?KIWI píše:Ty vole Cliffe, přesně tydle věci sjem chtěl taky doporučit!Tak to je haluz! Jen sjem čekal jak se vyjádří...
tak to bych doporučil jinou basu než modernyhrajeme vše od country po blues. sestava elektrická kytara, elektroakustika, bicí, basa. malý akcičky, bude těch 30w stačit ? Bubeník je rozumnej...
co třeba ta ?
http://eshop.kytary.cz/squier-by-fender ... 93:0:0:1:0
jo a 30W nebude stačit.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !

washburn vs ibanez
myslíte že tahle bude vhodnější? Fender se mi moc líbí ale ta moderna taky. Jo a kluci říkali že mi k tomu kombu daj mikrofon takže by ta 30 mohla stačit, takže hlavně abych to ustál na zkouškách....
Re: washburn vs ibanez
Tak možná když to bude naplno a pujde to přímo do hlavy. Chce to zkusit.cvrček69 píše:myslíte že tahle bude vhodnější? Fender se mi moc líbí ale ta moderna taky. Jo a kluci říkali že mi k tomu kombu daj mikrofon takže by ta 30 mohla stačit, takže hlavně abych to ustál na zkouškách....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Basové aparatury se nesnímají mikrofonem....cvrček69 píše:myslíte že tahle bude vhodnější? Fender se mi moc líbí ale ta moderna taky. Jo a kluci říkali že mi k tomu kombu daj mikrofon takže by ta 30 mohla stačit, takže hlavně abych to ustál na zkouškách....
Taky, ale vidí se to málokdy. Většinou se už zvučí přímo z d.i.KIWI píše:Basové aparatury se nesnímají mikrofonem....cvrček69 píše:myslíte že tahle bude vhodnější? Fender se mi moc líbí ale ta moderna taky. Jo a kluci říkali že mi k tomu kombu daj mikrofon takže by ta 30 mohla stačit, takže hlavně abych to ustál na zkouškách....
Kombo jsem si taky objednával z netucvrček69 píše:jo a není to moc o držku objednávat přes net?Nemám poblíž hudebniny kde by něco měli...snad ibanez nedělá vyloženě špatný kousky
Ale kytaru nemožeš - nejde o to jestli dělá špatný kousky, ale on zrovna ten jeden muže mít vystouplej pražec křivej krk nebo cokoli...kytaru po netu nee.
S tím mikrofonem to jsem ještě neviděl...afektband píše:Taky, ale vidí se to málokdy. Většinou se už zvučí přímo z d.i.KIWI píše:[Basové aparatury se nesnímají mikrofonem....
Viděl jsem napšíklad živák Limp Bizkit a tam měl normálně mikrofon před Ampegem.KIWI píše:S tím mikrofonem to jsem ještě neviděl...afektband píše:Taky, ale vidí se to málokdy. Většinou se už zvučí přímo z d.i.KIWI píše:[Basové aparatury se nesnímají mikrofonem....
[quote="afektband
Viděl jsem napšíklad živák Limp Bizkit a tam měl normálně mikrofon před Ampegem.[/quote]
Fakt? Mazec, to nechápu
Viděl jsem napšíklad živák Limp Bizkit a tam měl normálně mikrofon před Ampegem.[/quote]
Fakt? Mazec, to nechápu
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Poví mi někdo jakej je rozdíl ve squieru affinity a standart u jazz bassu kromě ceny? Když bude mít kombo di výstup tak to jde prohnat do mixu a poleze to vepředu je to tak? To hraní je fakt spíš na akcích typu svadba atd...jsem omezenej financema kromě ostatního
mám 12000 víc ani ťuk. Ještě až si to ošáhnu na prodejně ale půjdu asi do squiera jb standart a kombíčko laney 30w, nebude to přehmat ? Nepotřebuju nic extra ale zase nechci abych byl za půl roku nasranej že se hnul krk nebo tak něco ale squier prý dělá solidně
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele: