Výška strun
Pravidla fóra
Výška strun
Je to nutné, proto jsem nehledal v předešlých tématech, zrovna se v tom hrabu a čas na hledání fakt nemám. Takže, jak mají být správně vysoko struny??? Mám struny tak týden, asi se ještě neusadily pořádně, nevím, ale prostě basový E mi drnčí. Záleží na úhozu, ale drnčí. Takže jsem si struny trochu zvedl, ale moc to nepomohlo a příjdou mi kurevsky moc vysoko... takovej nezvyk... co s tím??? Jsem fakt foufalej!!!
Re: Výška strun
Vysoko maj bejt tak, aby ti to vyhovovalo, když ti to furt drnčí, musíš upravit prohnutí krku. Co máš za kytaru?tom.4th píše:Je to nutné, proto jsem nehledal v předešlých tématech, zrovna se v tom hrabu a čas na hledání fakt nemám. Takže, jak mají být správně vysoko struny??? Mám struny tak týden, asi se ještě neusadily pořádně, nevím, ale prostě basový E mi drnčí. Záleží na úhozu, ale drnčí. Takže jsem si struny trochu zvedl, ale moc to nepomohlo a příjdou mi kurevsky moc vysoko... takovej nezvyk... co s tím??? Jsem fakt foufalej!!!
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
5minut hledani by nezabilo. myslim ze dyl musel cekat nez nekdo odepsalMylann píše:Tak komu by se chtelo hrat na zmrveny nastroj...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Spíš to vidim na tu lenost.tom.4th píše:Nj, jenže hledej mezi těma s******a, co se pak už jen sepisujou pod nějaký téma a vůbec s ním už nemaj nic společnýho.Příklad máš hned u sebe!
Red Bull: Oprava příspěvku - reakce byla napsána v citaci
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D