Marshall MB4210

Baskytarová aparatura ...
jozza
Kontaktovat uživatele:

Marshall MB4210

Příspěvek od jozza »

Jaky máte názor na tohle kombo, http://www.musiccenter.cz/Marshall-MB42 ... a-MB:26868

Upraven název - Nero
Cliff

Příspěvek od Cliff »

vypada dobře jen škoda, že má oba 10 repráky.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
jozza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozza »

To jo... a nemá s ním nekdo nejaké zkušenosti, jaky ma zvuk.... Je na lepší urovni než Warwick250?
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

já nevim 450W za 15k? Nevim, něco se mi na tom nezdá. Určitě někde museli šetřit. A aby se to nepodepsalo na zvuku..musel bych vyzkoušet na vlastní uši...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Právě mi to taky připadá trochu divný. 450W je už opravdu hodně a přenést kvalitně takovej výkon do dvou 10´´repráků za 15000,- se mi zdá dost ošemetný. Ale je to jenom odhad. Nemám nejmenší zkušenost. Kdyby to mělo tak max 200W tak bych tomu věřil o něco víc. Ale přece jenom 220W reprák o týhle velikosti je docela dost...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Ten Marshall má výkon 450W jen pokud k tomu přidáš ještě jeden box. Jinak jede na 4ohm do 300W. 450W má na 2ohm. Ta informace je trochu matoucí.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
jozza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozza »

Takže to kombo může byt celku v pohodě né?? A jaky je na to potřeba ten box?? :lol: 8)
Bobr

Příspěvek od Bobr »

No měl by to bejt 4ohm box, asi nejlépe z téhle série. Jinak v téhle sérii je taky samostatná hlava + box a v plné konfiguraci to vyjde asi na 19000Kč.
Trochu jsem o tom uvažoval, ale moc tomu nevěřím, připadá mě to moc levný. Mám k téhle sérii komplet prospekty ale jinak se daj na stránce Marshall stáhnout. Jinak to letos měli na výstavě HUVEL. Nakonec jsem raději šel do Ampega.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
jozza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jozza »

Takže nakonec asi koupím toho Warwicka 250w. :lol: :D
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

jozza píše:Takže nakonec asi koupím toho Warwicka 250w. :lol: :D
Popravdě řečeno u těchto dvou jsem ani na jednoho nehrál ,ale myslím že bdue o něco lepší než ten Marshall...nemyslím kvalitu zvuku, ale zpracování a ošizenost...jak říkám u teho Marshalla někde šetřit museli...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Není ta série MB jako MG??? Jakože Marshal Bass a Marshall Guitar??? Dneska sem se díval v hudebninách na MB 15W a byla ta myslim jenom 8smička reprák ale bedna jak kráva ale...nehrál sem. :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Joey píše:Není ta série MB jako MG??? Jakože Marshal Bass a Marshall Guitar??? Dneska sem se díval v hudebninách na MB 15W a byla ta myslim jenom 8smička reprák ale bedna jak kráva ale...nehrál sem. :roll:
Přesně to mě taky napadlo to co píšeš s tím MG a MB!!! Přesně to! Ale ještě to MB nezkoušel, takže nevim....
Jinak ale jak pišeš, tak je uplně normální že na 15W je 8" reprák...

Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

KIWI píše:
Joey píše:Není ta série MB jako MG??? Jakože Marshal Bass a Marshall Guitar??? Dneska sem se díval v hudebninách na MB 15W a byla ta myslim jenom 8smička reprák ale bedna jak kráva ale...nehrál sem. :roll:
Přesně to mě taky napadlo to co píšeš s tím MG a MB!!! Přesně to! Ale ještě to MB nezkoušel, takže nevim....
Jinak ale jak pišeš, tak je uplně normální že na 15W je 8" reprák...
Já sem myslel že u basy ne (no jede myslel a druhý se po****) no tak zas sem o něco chytřejší :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Tak já si myslím, že to tak špatný zase nebude. Sice jsem to nezkoušel, ale Marshall zase takový šunty dělat nebude, ale bude to poměrně velký a těžký.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Bobr píše:Tak já si myslím, že to tak špatný zase nebude. Sice jsem to nezkoušel, ale Marshall zase takový šunty dělat nebude, ale bude to poměrně velký a těžký.
Tak běž do hudebnin a ptej se po Marshallu MG, nech si do toho zapojit nějakou kytaru a uvidíš :?

Jan Kaplický 1937 - 2009
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Joey píše:
Bobr píše:Tak já si myslím, že to tak špatný zase nebude. Sice jsem to nezkoušel, ale Marshall zase takový šunty dělat nebude, ale bude to poměrně velký a těžký.
Tak běž do hudebnin a ptej se po Marshallu MG, nech si do toho zapojit nějakou kytaru a uvidíš :?
Kytarový aparáty neznám, ale s mám na doma a do zkušebny Marshall Bass State B-65 a ten má zvuk pěknej (mě se tead líbí). Navíc tahle verze je s lampičkou v předzesilovači.
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Takze dnes sem si ho koupil, privezl dom a rovnou ho vezl do zkusebny ho poradne okrmit.

Divil jsem se jak ty dve desitky rvou a hrajou ciste.
Ma to vybornej tlak =)
Zkousel sem ruzne zvuky a zatim se mi vse libilo.

Levne to je, pac je to Made in India .. ale dohled nad tim ma stale Marshall.

Myslim, ze jsem udelal dobre :)
Cliff

Příspěvek od Cliff »

to je dobře taky přemyšli o tomhle kombu.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Čus kamarád basák si chce kupovat nový kombo a přemejšlí právě asi nejvíc o Marshallu. Sice ne přímo o tomhle, ale o jeho starším bráchovi http://www.musiccenter.cz/Marshall-MB44 ... a-MB:26869
Myslíte, že je to v tejhle cenovej relaci dobrá volba? v porovnání třeba s timhle? http://kytary.cz/hartke-baskytarove-kom ... 35:0:0:1:0
nebo sem hoďte nějaký jiný alternativy.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Pepe píše:Čus kamarád basák si chce kupovat nový kombo a přemejšlí právě asi nejvíc o Marshallu. Sice ne přímo o tomhle, ale o jeho starším bráchovi http://www.musiccenter.cz/Marshall-MB44 ... a-MB:26869
Myslíte, že je to v tejhle cenovej relaci dobrá volba? v porovnání třeba s timhle? http://kytary.cz/hartke-baskytarove-kom ... 35:0:0:1:0
nebo sem hoďte nějaký jiný alternativy.
Za sebe voliím Hartke, tak jsem se po něm dřív díval...slyšel jsem ale pár negativních ohlasů na ten reprák - poruchovost...

Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“