Kombo do 4000 kč!!!

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Kombo do 4000 kč!!!

Příspěvek od MacaFCB »

ahoj poradíte mi kombo do 4000 kč mam v merku zatím tohle LANEY LX35
http://www.muzikant.cz/kytary-6/aparatu ... 5-1542.php

zajímalo by mě jestli tady stímhle kombem máte nějake skušenosti???
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

jo , tohle kombo mám u učitelky na kytaru , čistej kanál je ok , ale zkreslenej ..... , to jevždycky fakt hrůza , taky je ale možný že to neumí naladit , to nevim já jí do toho nerejpu , ale divně to bzučí , takový jak kdybys to napojil na hifi bednu , nebo nevim , dost divný
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Mno mám podobný,akorát lepčí :P MXD30 snad...na kytary.cz je jeho obrázek pod LX35D, usoudil sem,že to bude to samý,ale na jinym eshopu je LX35D a hned vedle muj MXD30(nebo MXD35 nevim, je to 30W ale), a ten muj je dražší o 300, tak nevim co je tam za rozdíl,každopádně to asi bude dost podobný kombo, a rozhodně si na něj nemužu stěžovat,zvuk má perfektní, když je gain na 10, tak je slyšet že šumí,jak se ale stahne na 9, je to zcela v cajku...ani na těch 10 to neni nijak extra výrazný,ve srovnání třeba s marshall je to ultrasilent :P Jinak to zkreslení...při vysokejch hodnotách je to dost silný,ale čitelný,musim říct že se mě dost líbí,čistej taky v pořádku,ale mooc ho nevyužiju,tak to dost dobře neposoudim, ale je "hodně čistej", nevim jak to říct,ale když to srovnám s jinejma kombama(lampy,možná je to tim),tak nekreslí ani s mou kytarou,když svou kytaru píchnu do lampy na čistej,stejně z toho leze solidní zkreslení :P Tady leze čistej,ale to je asi normální u tranďáků. Jestli využiješ všecky ty efekty a tak, můžu ti ho za řekněme 4000 nechat kdyžtak,ne že by se mě nelíbilo,ale chcu koupit něco většího a potřebuju koruny :-) Mám ho eště v záruce rok. Link:
http://www.muzikant.cz/kytary-6/aparatu ... 0-9520.php
K těm efektum,to to cos posílal nemá,tak jestli nechceš to moje,tak tě to zajímat nemusí :-) Já využil jenom ten reverb, občas flanger, obojí slušný řek bych, reverb je tam tušim pružinovej,ale nechcu kecat,to bude někde na netu, kámoši blůzmeni byli unešený z toho delay, ale já to nechápu mě se to do muziky nehodí :D
Jinak koukám že ta LX35 má taky tlačítko max,jestli mě oči neklamou...nevim přesně jak bych to popsal,ale je to dobrá věc,asi přepnutí gain/hi-gain, když je to vyplý,přijde mi to zkreslení takový nemastný neslaný, jak se to zmačkne, vyleze z komba moc pěknej zvuk řek bych :-) Zní to pak asi takle, crunch naplno,volume asi na 2-3, tak to přeřve kytara dyž d ní říznu na konci: http://www.youtube.com/watch?v=vAp0e2Ichac ..je to sice hrozný,ale to je kytaristou :D
Mn kdybys o něm chtěl něco vědět,se zeptej na něco konkrétního,myslim že ty komba budou dost podobný
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Neber...Kdyz uz z bazaru, tak sezenes dost lepsi...Jinak tady na foru se takove komba v teto cenove relaci porad opakuji...zkus se porozhlidnout jestli neco nenajdes...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

no já tyto laneye nikdy nežral... pak sem jednou na koncíku slyšel Hardcore max 65R na čistým kanálu a před to postavenýho RATa2.. no bylo to víc jak dobrý za y prachy za který se to dá sehnat...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

čistej kanal je dobrej, a se zkreslenym si musíš pohrát aby se aspon dal poslouchat....... pokud nemas moznosti na nic lepsiho tak nebrat. za ty prachy bych bral nejakej Kustom
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

takže radíte abych se porozhlídl po bazaru? asi zajdu zítra do hudebnin a po něčem se tam podívám. Budu si kupovat totiž Ibanez RG 321 a ktomu už chci nějákej lepší aparátek. 8)
Ramms+ein 4ever!!!
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

a co říkáte na tohle?? MARSHALL - MG 15CD
http://kytary.cz/marshall-mg-15cd/4958/ ... rshall:1:0

je to k něčemu? hraje to dobře?
Ramms+ein 4ever!!!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

MacaFCB píše:a co říkáte na tohle?? MARSHALL - MG 15CD
http://kytary.cz/marshall-mg-15cd/4958/ ... rshall:1:0

je to k něčemu? hraje to dobře?
Projdi si forum, o tomhle je tu receno dost... a nejen o tomhle! :idea:
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No kdyz rikas lepsi aparatek...tak v teto cene moc dobry nebude...Da se sehnat pouzitelny...ale neco jako MG a ty Laney urcite ne...U techto dvou zancek je to naopak neco jineho u celolamp :)...
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

tak ja na celolampy nemam že 8) to laney bych kreslil přes marshall jh 1 i tak by to znělo blbě?
Ramms+ein 4ever!!!
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

A nebylo by mozna lepsi prehodnotit to vse, nasetrit si vice korunek k tem ctyr tisicum a pak mit timpadem vetsi vyber? :wink:
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

a proc nekoupit neakyho levnejsiso Orange..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

A co skusit sehnat z bazaru VOXe 15tku? Za 4000 bys moh sehnat :wink: A kvalitní je.

Řvát to bude tak nastejno jako to Laney ( Možná i víc, je to fakt hlasitý ) a navíc tam máš spoustu modelů ampeců a 11 efektů k tomu.
Jediný mínus je asi 8" reprák :roll:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

Anebo bych navrhoval se kouknout po Cratech, šly teď hodně dolů s cenou. V rámci své tranzistorové kategorie jsou to slušný cajky.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
McFish

Příspěvek od McFish »

A co takhle Kustom 12 gaude? 12" repro celestion, super čiste zvuk stojí asi 2800 a za zbytek nějakej efekt a maš eňo ňuňo aparát :D
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

Mylann píše:No kdyz rikas lepsi aparatek...tak v teto cene moc dobry nebude...Da se sehnat pouzitelny...ale neco jako MG a ty Laney urcite ne...U techto dvou zancek je to naopak neco jineho u celolamp :)...
Heléé frajere,nepiš laney vedle MG,irituje mě to :P Laney mám, a na MG sem nejednou hrál...řikej si co chceš,laney hraje dobře na čistej,a moc dobře na zkreslenej,se někdy stav a ti ho předvedu :P Zato MG jenom chrčí a nehraje.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

MrDuck píše:
Mylann píše:No kdyz rikas lepsi aparatek...tak v teto cene moc dobry nebude...Da se sehnat pouzitelny...ale neco jako MG a ty Laney urcite ne...U techto dvou zancek je to naopak neco jineho u celolamp :)...
Heléé frajere,nepiš laney vedle MG,irituje mě to :P Laney mám, a na MG sem nejednou hrál...řikej si co chceš,laney hraje dobře na čistej,a moc dobře na zkreslenej,se někdy stav a ti ho předvedu :P Zato MG jenom chrčí a nehraje.
a jak si sním spokojen?? nechrčí to moc. no jo moc peněz nemam musím si znich koupit ještě ibanez rg 321mh 8)
Ramms+ein 4ever!!!
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

MacaFCB píše:
MrDuck píše:
a jak si sním spokojen?? nechrčí to moc. no jo moc peněz nemam musím si znich koupit ještě ibanez rg 321mh 8)
Spokojenej maximálně,při gainu na 10 to je slyšet,ale nijak rušivě,na 9 už je zticha. A abyste neřekli,že to chválim pač ho chcu prodat,přiběh kámoš že ho chce,takže je už prodaný(ne kuli nespokojenosti,ale potřebuju prachy na věčí apec do zkušebny). Mám teda tu MXD30,ale myslim že tam nebude skoro žádnej rozdíl ve zvuku,kromě efektovýho procesoru,a hrát se přes to nechá prakticky cokoliv bych řek...nevim jak moc moje ucho pozná dobrej aparát,ale tenhle lanýž mi celkm lahodí,kdybych měl kupovat nový kombo v týhle cenový relaci,du do něj zas. Na druhou stranu,na bazaru byla za 4k nedávno celolampa hocke...žel sem jí asi promeškal,ale chci tim říct,že bych kouk po bazaru,a když nic,šel bych do laney :-)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

Hej lidi a co říkáte na tento je to kvalitní neměl bych si přišetřit na tohle???
http://kytary.cz/marshall-kytarove-komb ... rshall:1:0
Ramms+ein 4ever!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“