Ahoj,
rok si drnkám na prcka Kustom Dart 10FX (tranz.,10W,6,5´´repro).
Uteklo to nějak rychle a se spoluhráčem začínáme mít nějaké menší vystoupení a trochu bych rád nějaké
dospělejší kombo, než tohle prdítko. Hlavně mi vadí (asi tím malým reprem?), že zvuk je občas hrozná "koule". Co se týče hlasitosti, tak na komorní vystoupení-např.vernisáži nebo "hospodě" využívám z tohodle 10W prcka jen 1/3-1/2 hlasitosti

(sám se divím, že tak málo-na desítku to celkem řve). Rád bych totiž, aby to nehrálo víc nahlas než spoluhráčova Sienna 30 (chápu, že výkonová rezerva být může, ale on to taky hodně škrtí

) Od víc jak 1/2 hlasitosti už zas zvuk není co býval
Na zkreslení mi tolik nezáleží-mám RATa, se kterým jsem naprosto spokojen.
Styl: taková pop-alternative accoustic

Jsme jen dva... spoluhráč zpěv+elektroakustika (Siena 30)
Výbava:
kytara: Ibanez AS73
pedalboard: RAT, Small clone, Memory Boy (v budoucnu bych přidal jemný overdrive, příp právě lehký zkreslení z komba-2.kanál)
Zvuk:
Čistý zvuk-čistý

nechemický (nerad Line 6 a jiný digitály), a zkreslení a-la U2-Coldplay, Oasis... žádný metal
No a pokukuju po Pathfinderu, který až na to "zase" malý repro

zní ale celkem fajn (koukal jsem i na lampy AC4TV, Laney CUB, ...i tranz. Frontman 25,Kustom KG112FX... ale nevím). U těch lamp se bojím malého rozsahu hlasitosti.
Moc toho na výběr není, všechno s malým headroomem a malým reprákem nebo to už má 50W

Myslíte, že se s tím PF netrefím uplně mimo mísu?
Takže bych se Vás rád prosím zeptal, zda vůbec existuje možnost lepšího-dospělejšího projevu, ale v malé hlasitosti pro malé vystoupení pro tak malou polo-akustickou kapelu

Předem moc děkuju