Seřízení kytary

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
green.tomas
Kontaktovat uživatele:

Seřízení kytary

Příspěvek od green.tomas »

No jen se chci zeptat kolik mam tak pocitat love na serizeni gajtry u kytarare?????
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Dal jsem 200,- i s tim, ze jsem mu rovnou rekl, at natahne nove struny...Tak necekej velke sumy...Vzdy se mi to pohybovalo tak od 100,- do 200,-...
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Mylann píše:Dal jsem 200,- i s tim, ze jsem mu rovnou rekl, at natahne nove struny...Tak necekej velke sumy...Vzdy se mi to pohybovalo tak od 100,- do 200,-...
Co všechno ti ještě dělal na té kytaře?
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
green.tomas
Kontaktovat uživatele:

no ja bych potreboval sestelovat tremolo nastavit vysku strun aby nedrncely a zestelovat krk (prohnuti) no a mam nachystany 5kilo takze se vejdu jo????
jo a jeste bych mel otazku kdyz si naladim strunu napriklad E a chytnuji hned v tretim prazci gde je G tak by mi ladicka mella take ukazat G nebo ne????
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To by měla...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

green.tomas píše:no ja bych potreboval sestelovat tremolo nastavit vysku strun aby nedrncely a zestelovat krk (prohnuti) no a mam nachystany 5kilo takze se vejdu jo????
jo a jeste bych mel otazku kdyz si naladim strunu napriklad E a chytnuji hned v tretim prazci gde je G tak by mi ladicka mella take ukazat G nebo ne????
Když máš chromatickou tak jo.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Hle kolib si tak kytarar pocita za zbrouseni prazcu..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
green.tomas
Kontaktovat uživatele:

hele ja vim ze to bude vypadat asi blbe ale co je to chromaticka ladicka???? ja mam tutto http://kytary.cz/qwiktune-digitalni-lad ... 48:0:0:1:0
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

green.tomas píše:hele ja vim ze to bude vypadat asi blbe ale co je to chromaticka ladicka???? ja mam tutto http://kytary.cz/qwiktune-digitalni-lad ... 48:0:0:1:0
Bude to vypadat asi blbě...už je to tu někde jinde o ladičkách, tak si to najdi a nepiš to tam kam to nepatří prosím....
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

KIWI píše:
Mylann píše:Dal jsem 200,- i s tim, ze jsem mu rovnou rekl, at natahne nove struny...Tak necekej velke sumy...Vzdy se mi to pohybovalo tak od 100,- do 200,-...
Co všechno ti ještě dělal na té kytaře?
No byla nove zakoupena...tak jsem mu rekl co je tak potreba at udela...byli tam struyn devitky a ja si daval desitky...takze trochu na vetsi tlak postelovat krk, oktavy, dohmat a vysku snimacu...struny staly 175,- a celkem me toto stalo 25,-...rekl, ze na te cortce nebylo prakticky co ladit...taky pekne slintal, kdyz na ni hral...za ty prachy...Ale tak oktavy a vysku snimacu to umi kazdej...ale to s tim krkem jsem nechal na nem...takze kdyz to tak vezmu tak za sestelovani jsem dal 25,-...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

no i ten krk umí každej kdo umí točit imbusem a má aspoň krapet odhad...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

JJ to jo...ale spis nechtelo se mi... :) ... je to takova piplacka...
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“