Smrťokvítek píše:Neví náhodou někdo kde by se dal sehnat ? Nejlépe v Brně.
Já to nikde na e-shopech neviděl ale je možné, že to někde na prodejně mají.
To je na hmatník že? A to je fakt s citrómu??? Aby sis to pak nenalil do čaje
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Vážně chci toho Dunlopa. Výraz kyselina ve mě nevzbuzuje příliš důvěru.
Ten Dunlop je právě dobrý v tom, že se nemusí palat hmatník tou jejich sadou čistidlo + impregnace ale je to vlastně v jednom a stojí to možná i míň než jedna ta lahvička z té sady.
Jenže bohužel jsem to nikde neviděl ikdyž je to celkem běžná věc žádný speciální výrobek.
nebo jestli máš doma olivovej olej,tak tim to dělám já a pohoda.. ale asi to bude o něčem jinym-podle mě ten citronovej bude i čistící,zatimco ten oliv.olej jsem dal na hmatník,protože byl suchej a drhlo mi to o prsty,když jsem třeba vytahoval struny...ale asi to udělám ještě jednou..Myslim,že to ještě něco nacucá..
nodj píše:nebo jestli máš doma olivovej olej,tak tim to dělám já a pohoda.. ale asi to bude o něčem jinym-podle mě ten citronovej bude i čistící,zatimco ten oliv.olej jsem dal na hmatník,protože byl suchej a drhlo mi to o prsty,když jsem třeba vytahoval struny...ale asi to udělám ještě jednou..Myslim,že to ještě něco nacucá..
O tom už jsem taky četl ale já chci toho Dunlopa protože čistí a zároveň ten hmatník napouští. Lít na kytaru olivový olej mi přijde jako pěkný humus .
nodj píše:nebo jestli máš doma olivovej olej,tak tim to dělám já a pohoda.. ale asi to bude o něčem jinym-podle mě ten citronovej bude i čistící,zatimco ten oliv.olej jsem dal na hmatník,protože byl suchej a drhlo mi to o prsty,když jsem třeba vytahoval struny...ale asi to udělám ještě jednou..Myslim,že to ještě něco nacucá..
O tom už jsem taky četl ale já chci toho Dunlopa protože čistí a zároveň ten hmatník napouští. Lít na kytaru olivový olej mi přijde jako pěkný humus .
jasně, jenom že olivový olej je něco co se jí a patlat někam jídlo mi přijde divné. Asi předsudky. Nevím proč ale mám takový pocit že by se to mohlo zkazit a tak.
Nicméně stále nevím kde to koupit .
ja jsem totiz kdesi cetl (myslim, ze na http://www.axguitars.com, ale nevim kde presne), ze kyselina citronova je jediny prostredek doporucovany vsemi kytarari na cisteni a udrzbu hmatniku, ale jestli sem si to ja nebo autor vycucal z prstu nevim...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
100% to byl olej ne kyselina Já už jsem to taky četl ale není jak bych to vyzkoušel když to nikde nemají . Taková hovadina a nemůžou to v těch slavných musiccenterech a jiných prodávat.
tak kyselina nemusi vse rozezrat. nehlede na to, ze kyselina citronova nema zadny moc nizky pH, jestli se nepletu, takze zadna hruza by to nemela byt. taky sem to videl u ucitele ve tride, tak se ho zeptam, jak to s tim je.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox