RADA - Squier by Fender Standard Fat Strat
Pravidla fóra
-
john74rico
RADA - Squier by Fender Standard Fat Strat
čau - už nějakej ten pátek hraju na klasickou kytaru a o něco méně času na elektriku - tak se Vás chci zeptat, co by jste řekli na tuhle (chci si koupit vlastní, zatím jsem měl jen půjčenou elektriku ) - http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... 25:0:0:1:0
Upraven název - Nero
Upraven název - Nero
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
kytarka je to dobra, ale kdyz strata tak opravdu s barvou na strat, zvlast kdyz je to prvni kytara, po čase zjistiš ze si ke kytaře duševně hodně přilnul a velká čast kytaristu svuj prvni nastroj nikdy neproda, a po čase by ses za takovy strat moh stydět.
ale jak říkám, krom barvy dobra volba
ale jak říkám, krom barvy dobra volba
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zkus tohle - http://kytary.cz/squier-by-fender-affin ... 25:0:0:1:0
stejně vybavené (jen rozdíl že je agathis, tamto olše), lepší barva, nižší cena...
Nebo tohle - http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... Fender:1:0
to samé, barvou klasika...
stejně vybavené (jen rozdíl že je agathis, tamto olše), lepší barva, nižší cena...
Nebo tohle - http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... Fender:1:0
to samé, barvou klasika...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Já si nemyslím že by ta barva byla nějak škaredá. A už vubec se mi nelíbí že posuzujete kytaru podle toho jakého typu je tak podle toho barvu.Všechny gibsony LP nejsou v sunburstu atd. Je to IMHO blbost. Jestli dobře hraje tak proč ne. Kde je psáno že ta a ta kytara má mít ty a ty barvy a navíc tohle není upe pravý fender tak že bych to nehrotil.Kdyby si chtěl koupit třeba klasického fendera z USA za 50 000 a chtěl by ho s plamenama a třeba s pickguardem v chromu tak neřeknu to už je krapet neucta k nástroji, ale pokud ty barvy ladí tak bych se tomu nebránil. Navíc ta hlava v cínové vypadá dobře 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
- Nero
- Rádce
oh my got David Gilmour stratocaster ? hele máš dobrej vkusframikoin píše:a proc by meli vsichni mit strata se sunburstem a bilym pickguardem? ja bych treba strasne chtel cernyho s cernym pickguardem a svetlym krkem. snimace bily. ze nevite kvuli komu?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
nevis kde se da sehnat cerne pickguard? asi si koupim Squier Standard a hodim na to ten pickguard.Greeg píše:oh my got David Gilmour stratocaster ? hele máš dobrej vkusframikoin píše:a proc by meli vsichni mit strata se sunburstem a bilym pickguardem? ja bych treba strasne chtel cernyho s cernym pickguardem a svetlym krkem. snimace bily. ze nevite kvuli komu?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
hodně LP ktery jsou lakovany tak vypadaj umělohmotněNero píše:Já jen nemám rád kytary, co vypadaj jak z umělý hmoty... A to tenhle vypadá (viděl jsem ho naživo)... (jo, abych dodal, i epi goth LP vypadá pěkně umělohmotně)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Stačí si koupit kvalitní lak a přestříkat a máš to ještě lepší než černý pickguard z výroby, ty plasty u těch levných kytar nejsou nic moc co se týče barvy atd.framikoin píše:nevis kde se da sehnat cerne pickguard? asi si koupim Squier Standard a hodim na to ten pickguard.Greeg píše:oh my got David Gilmour stratocaster ? hele máš dobrej vkusframikoin píše:a proc by meli vsichni mit strata se sunburstem a bilym pickguardem? ja bych treba strasne chtel cernyho s cernym pickguardem a svetlym krkem. snimace bily. ze nevite kvuli komu?
Ty to záleží fakt kus od kusu.Mě některé i modré fendery s javorovým krkem příjdou jako z hračkářství, proto preferuju průhledný lak abych viděl kresbu dřeva.Caggan píše:hodně LP ktery jsou lakovany tak vypadaj umělohmotněNero píše:Já jen nemám rád kytary, co vypadaj jak z umělý hmoty... A to tenhle vypadá (viděl jsem ho naživo)... (jo, abych dodal, i epi goth LP vypadá pěkně umělohmotně)
- Nero
- Rádce
Souhlas, to žeru taky... Bud takový lak, aby šla vidět barva, nebo vyloženě natural finish...MENHYR píše:Ty to záleží fakt kus od kusu.Mě některé i modré fendery s javorovým krkem příjdou jako z hračkářství, proto preferuju průhledný lak abych viděl kresbu dřeva.Caggan píše: hodně LP ktery jsou lakovany tak vypadaj umělohmotně
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
JJ ještě třeba když tam dají ten plamínkový javor nebo jak se tomu nadává a další vychytávky to je paráda.Ale i ten průhledný lak se musí umět utrefit, třeba s růžovou by to vypadalo hodně EMO 
- Nero
- Rádce
To souhlas... Plamínkovej javor je nádhera (taky že ho mám
), ten obláčkovej, ten se mi moc nelíbí...
Ale konec OT, zpět k tématu...
Jak sem tam házel toho Affinity Fat Strata celočernýho, nebylo to jen kvůli barvě, ale i kvůli tomu, že je stejně vybavenej a o litřík levnější...
Jak sem tam házel toho Affinity Fat Strata celočernýho, nebylo to jen kvůli barvě, ale i kvůli tomu, že je stejně vybavenej a o litřík levnější...
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A to jsou Affinity a Standart série totožné ? To se liší jenom v barvách ? To je docela sranda.Nero píše:To souhlas... Plamínkovej javor je nádhera (taky že ho mám), ten obláčkovej, ten se mi moc nelíbí...
![]()
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že jenom v barváchSmrťokvítek píše:A to jsou Affinity a Standart série totožné ? To se liší jenom v barvách ? To je docela sranda.Nero píše:To souhlas... Plamínkovej javor je nádhera (taky že ho mám), ten obláčkovej, ten se mi moc nelíbí...
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
No, trochu jsem to zjednodušil... Je tam rozdíl - agathis vs. olše. Ale to je takovej detail, že je to skoro jedno... Snímače, mechaniky, všechen HW je jinak stejný. Jo, vlastně ještě standard má o pražec víc!
A, ted si nejsem jistej, u standardů se vyskytujou 2 typy tremol, takže to se možná může lišit - ale jen vzhledem, jinak je to zase stratovský jednozvratný...
Když jsem řekl "to samý", bylo to myšleno tak, že rozdíly nejsou výrazný, natož hodné jednoho tisíce korun navíc...
Když jsem řekl "to samý", bylo to myšleno tak, že rozdíly nejsou výrazný, natož hodné jednoho tisíce korun navíc...
PetrPeter 1975 - 2008