Jak dlouho hrajete ??

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Jak dlouho už drnkáte ??

Můžete vybrat 1 možnost

28
13%
25
12%
30
14%
31
15%
16
8%
12
6%
10
5%
4
2%
5
2%
51
24%

Celkem hlasů: 212

drStanek

Jak dlouho hrajete ??

Příspěvek od drStanek »

Tak co ?? ... kolik uplynulo času od doby, kdy jste poprvé popadli kytaru ?? .... Jak jste se k ní dostali ??

Já osobně teď hraju cca rok a půl. Dostal jsem se k tomu přes kámoše. Ten začal s tím, že se chce začít učit u jednoho učitele na mé minulé škole. Jenže ho to po asi třech lekcích přestalo bavit. Zato já jsem se do toho pěkně zažral. Na lekce jsem sice taky přestal chodit (vydal jsem se po dráze samouka), ale bavilo mě to čímdál víc .... Teď už si volný čas ztrávený bez kytary taknějak nedokážu představit .... 8) :wink:
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
MrDuck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrDuck »

To já byl předloni v létě (06) takle v itálii se střední,a přišel k nám na chatku ňákej hipík,že u nás hraje dobrá muzika jesi se může vetřít,bo z jeho třídy tam byl jenom jakejsi technař,tak se teda vetřel..a s kytarou. No a když nám tam zahrál jednu od Malomocnost Prázdnoty, tak sem se rozhod že se ju naučim..sebral sem mu kytaru a celej tejden byl zalezlej a učil se 4 akordy místo válení u moře :/ Mno a za tejden sem ju uměl celkem obstojně,tak sem dojel dom,chyt španělku,na kterou sem hrál asi před 10(nebo víc) lety asi rok prej(ani o tom nevim,sem prej i chodil do liduš), mno zkusil sem něco zahrát,pak sem toho na 2 měsíce nechal protože sem neměl peníz na ladičku,až sem objevil jednu softvérovou na pc,a o tejden pozdějc sem byl u toho hipíka a on mi vrazil svou DiMavery strata s kombíčkem stagg...a už se to se mnou vezlo :-)
Yamaha RGX320 -> Hartke GT60 -> Celestion G12T-100
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

ja hraju 4 roky.. prvni akustickou kytaru jsem mel pujcenou a asi po roce jsxem dostal svoji.minuly rok jsem dostal k vanocum elektriku..
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Bude mi 21 a už to budou tři roky, co jsem poprvé přišel do zkušebny, vzal do ruky nějakou Jolanu baskytaru a pokusil se zahrát svoje první tóny. Dostal jsem se tam celkem náhodou a řekl jsem si, že si pokusím splnit svůj sen, hrát v kapele. Nejdřív ze mě byli dost vyplašený, ani jsem to neuměl držet, natož na to hrát :lol: Na druhý zkoušce to bylo trochu lepší, po ní mi to půjčili domů na týden a na třetí zkoušce už celkem čuměli, že držim bez problému rytmus, trefuju se na pražce, po půl roce jsem přišel s hammeringem, ale to už je jiná kapitola... Od té doby jsem vystřídal čtyři kapely, z toho ve dvou furt hraju. Bigbíty bych už asi nespočítal (možná jo, ale nechce se mi to hledat :D ), jak odehrané tak navštívené jen tak očumovat. Když to vezmu kolem a kolem, tak díky baskejtře jsem začal žít. Sice až v osmnácti, ale lepší než kopanec do břicha.
Před tím jsem akorát hrál počítačové hry, zevloval s partou po vesnici a kouřil jednu za druhou. Měl jsem krátký vlasy, nemožně se oblíkal, neměl žádnej styl, poslouchal akorát Tři Sestry, Kabáty a hip-hop...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
afektband

Příspěvek od afektband »

Hraju rok. CHtěl jsem prostě zkusit hrát na kytaru, tak jsem našetřil, rodiče něco přidali a byla kytara.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pehve

Příspěvek od pehve »

když nepočítám ty hospodský vodrhovačky jako bednyvodwhiskey tak na vážno dle nějakých předloh asi rok. Nejvíc jsem poskočil po připojení na net. Ale dříve jsem hrál 7 let bicí a stejný čas 5str. banjo
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Asi tak půl roku. S tím, že tak 2 měsíce byly zabitý školou. :?
Jednoho dne jsem přišel domů s kytarou v ruce a doma nemohli říct ani bu :lol:.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

O mne tu uz niektori vedia, ze hram od zakladky to uz bude 11 - rokov... ale opat musim zdoraznit, ze som cely ten cas samouk, nehraval som moc v kapelach, navyse ani nehravam pravidelne a za tie roky som mal aj niekolkomesacne pauzy v hrani - takze ziadny virtuoz nie som :D
Gitary, hranie a hudba je mojou velkou zalubou, ale urcite nie zivotnou prioritou ;)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Na kytaru jsem začal na ZŠ, řekl bych, že ve druhý třídě (to je kolik, 8-9 let???), ZUŠka a tak...no a pak se to táhlo, akustika, folková kapela...no a kde jsme skončil :-D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

9 měsícu intenzivního sjíždění pražců .... :-D njn Mistr Slash mně uchvátil a skončil sem u Six Feet Under a Cradle of Fitlh (mněl bych se stydět)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ja hraju na akustiku asi tri roky (prvni rok jako by nebyl, to byla hruza :-) ). na elektriku neco pres dva roky.
proste jsem mel moznost dostat na ctrnactiny spanelku, tak sem po ni hrabl a spustil se na temnou stranu sily :D pak ani ne za rok jsem si koupil elektriku. behem dalsiho roku jsem zacal hrat v kapele, v ktere hraju doted (bez koncertu, je to takovy zatim o nicem). myslim, ze me kytara docela zmenila zivot....
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Druhým rokem (čerstvě! :D )
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
dada21

Příspěvek od dada21 »

Nooo asi tak cca 8-9let uz ani sam nevim...
Moleek

Příspěvek od Moleek »

tak kytaru mám od vánoc 06 a asi rok jsem do toho jen mlátil a pak jsem po dlouhé době začal zkoušet "táborákové" akordy (se zkreslením naplno, všechny struny .. humus) a pak už mi to začlo jít rychle
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

rok a půl (rok na akustiku ale to sem na to hrozně sral :D ) a půl roku na elektriku to už hraju pořádně :D
ShadoW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ShadoW »

Zítra už to budou dva týdny. (To to letí.) :)
McFish

Příspěvek od McFish »

V sobotu to bude týden :D 8)
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

ShadoW píše:Zítra už to budou dva týdny. (To to letí.) :)
Budu ti říkat king
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

7 months :)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Přibližně 15 dní :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“