Ampeg SVT 3-PRO + Ampeg SVT-410 HLF
Pravidla fóra
Ampeg SVT 3-PRO + Ampeg SVT-410 HLF
Zdárec, před týdnem jsem si objednal tuhle rackovou hlavu a box, už se na to těším, byl jsem ho i zkoušet v kytarách.cz a fakt je to dosti variabilní a dost se mi to líbilo. Co na to říkaté ? Hrál na to někdo ? Jo a nevíte kde jsou tyhle dvě věcičky vyrobené jestli ještě amerika nebo už vietnam ?
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
Ty ďáááble 
No ty nový 410 HLF jsou prý už z chiny nebo odkadsi. Do toho boxu jsem chtěl taky jít, ale poté co jsem si vyzkoušel markbass, kterej ampeg prostě sežral a nic nenechal
Tak Markbass....
Každopádně gratuluju k této koupi, páč to je docela mazec...
No ty nový 410 HLF jsou prý už z chiny nebo odkadsi. Do toho boxu jsem chtěl taky jít, ale poté co jsem si vyzkoušel markbass, kterej ampeg prostě sežral a nic nenechal
Každopádně gratuluju k této koupi, páč to je docela mazec...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
jo tak to uz bude Vietnam, no co se da delat...ale tusim ze ted jsem zjistil ze aspon ta hlava je americka...hele jestli nekdo budete nekdy chtit jit do ampegu...tak ho kupte v plzni u houdka je to vrchni dovozce ampegu do cr a ma ty ceny fakt dost dole oproti ostanim..ja markbass neznam, ale jestli hrajes prsty a mas rad red hoty mozna si od toho cekal i jinej zvuk...ja mam precisku a hraju trsatkem ne ze bych neumel prsty, ale jde mi o zvuk a o veci ktere hraju trsatkem tak bych prsty tak nezahral, nicmene nerikam ze markbass je horsi...vis co ja si proste uz od te doby co jsem zacal hrat pral ampeg a nehlede na to jak by to shruba melo hrat...jako dobry jsou aguillar ale ty jsou tak drahy ze by z toho cloveku upadly koule. Jo diky je to dva v jednom ten box zni skvele a kdyz potrebujes vyfouknout vlka ze zadnice staci se naklonit 
Nechci ti kazit radost, ale i hlava bude Vietnam. Kupoval jsem svt3pro v listopadu a samozřejmě Vietnam. Nemusíš se toho ale bát, hraje to skvostně i tak. Myslím, že oni to mají ošéfovaný a součástky jsou stejně USA.
Takže gratuluju ke koupi.
Takže gratuluju ke koupi.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
:-/ no co se dá dělat, jo já se jako nebojim přece jenom Ampeg si to bude hlídat, ale raději bych vyděl Made in U.S.A.
, já právě koukal na jejich stránky do toho .pdf svt3pro a tam bylo dole made in u.s.a. to už bylo zřejmě staré, no a jak jsi s tím spokojen zvukově, řekl bych že to pěkně tlačí nevim teda do čeho to pouštíš.
Jo hraje to dobře. Je to pěknej masakr. Mě se zvuk Ampegu líbí. Jinak já jsem měl nejdřív box SVT12HE (300W) a minulý týden jsem k tomu přikoupil SVT15 (200W).Renderik píše::-/ no co se dá dělat, jo já se jako nebojim přece jenom Ampeg si to bude hlídat, ale raději bych vyděl Made in U.S.A., já právě koukal na jejich stránky do toho .pdf svt3pro a tam bylo dole made in u.s.a. to už bylo zřejmě staré, no a jak jsi s tím spokojen zvukově, řekl bych že to pěkně tlačí nevim teda do čeho to pouštíš.
Tuhle kombinaci jsem odkoukal někde na fórech a zvolil ji hlavně kvůli variabilitě. Ten box 300W stačí na menší akce a na větší budu brát oba boxy.
Jde mě dost o velikost a váhu boxů, teda samozřejmě po zvuku.
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer