+přidávám trochu OT anketku
Doprovod k improvizaci
Pravidla fóra
Doprovod k improvizaci
čauda
Zajímalo by mě, jestli neznáte nějaký program, který vám zahraje doprovod k improvizaci....Široko daleko není nikdo, kdo by se mnou hrál a já se chci naučit pořádně improvizovat....Pohybovat se ve více po hmatníku apod...A bez té "omáčky" mě nic nenapadá
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Tak si někoho zauč, ne? Já to tak udělal, a lepší sóla, než se svojí tehdejší přítelkyní jsem nikdy nevymyslel. (Odpověď jak na příspěvek, tak na anketu
)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Spíš si vytvoř doprovod a do toho improvizuj ne?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Nemyslel jsem nahrávat, tak si třeba vytvoř midi. Třeba v Guitar Promayda píše:Stanley: Sem z menšího města :?Takze kytaristu pomalo. Navíc problemem je, ze vetsina lidi nechape to kouzlo improvizaceTakže jamovat nechce...
A pak-nahrávat me to uz napadlo, ale chci neco univerzalniho...A nechce se mi nahravat porad a porad neco
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
jo, to bude problematický... já když chci hrát jak doprovod, tak sólo, tak si musim předehrát v audacity doprovod...
jinak by to šlo vyřešit efektem looper - zopakuje všechno, co zahraješ (nastavíš třeba opakování po minutě nebo dvou, nahraješ doprovod na to sólo - problém - cena a kór na akustickou kytaru?
btw, odkud jsi? taky jsem z menšího města a jamuju každej tejden (někdy častějc)
a nebo prostě vem oblíbený nahrávky a sóluj do nich, pokud ti vadí sólující kytary nebo zpěv, tak doporučuju guitar pro a vzít jen ty stopy, co se ti budou hodit...
jinak by to šlo vyřešit efektem looper - zopakuje všechno, co zahraješ (nastavíš třeba opakování po minutě nebo dvou, nahraješ doprovod na to sólo - problém - cena a kór na akustickou kytaru?
btw, odkud jsi? taky jsem z menšího města a jamuju každej tejden (někdy častějc)
a nebo prostě vem oblíbený nahrávky a sóluj do nich, pokud ti vadí sólující kytary nebo zpěv, tak doporučuju guitar pro a vzít jen ty stopy, co se ti budou hodit...
Die Hard or Die Home
Ten Looper by byl bezva...Ale ta cena:( A hraju na elektriku, takže s tim by nebyl problém:) Hm, tak koukám, že řešení asi nebude...V guitar pro me to taky napadlo, ale vzdycky tam flakat nejaky doprovody je blby. No, asi si je budu muset fakt nahrát do kompu a do toho hrát.
Jo a jsem z mesta mezi Pelhrimovem a Taborem, Vysočina
Vetsinou kdyz tu nekdo hraje na kejtru, tak je to prcek, kteryho rodice hrát nutí 
Jo a jsem z mesta mezi Pelhrimovem a Taborem, Vysočina
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nemáš možnost si sehnat live doprovod tak je asi nejlepší stáhnout si backing tracky, tzn. předem nahraný doprovody - na tomhle fóru jich najdeš mraky - http://www.guitarchaos.com/forumdisplay.php?f=12 (je třeba se tam registrovat, jinak odtamtud nemůžeš stahovat)..
Moc pěknej je tady - http://www.wholenote.com/default.asp?iT ... uilder.asp
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest