Doprovod k improvizaci

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět

Znáte dobrý holky kytaristky??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

mayda

Doprovod k improvizaci

Příspěvek od mayda »

čauda :) Zajímalo by mě, jestli neznáte nějaký program, který vám zahraje doprovod k improvizaci....Široko daleko není nikdo, kdo by se mnou hrál a já se chci naučit pořádně improvizovat....Pohybovat se ve více po hmatníku apod...A bez té "omáčky" mě nic nenapadá :roll:
+přidávám trochu OT anketku :D
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

najdi si to tu... nekde sem to na foru cet
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Tak si někoho zauč, ne? Já to tak udělal, a lepší sóla, než se svojí tehdejší přítelkyní jsem nikdy nevymyslel. (Odpověď jak na příspěvek, tak na anketu :D )
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
afektband

Příspěvek od afektband »

Spíš si vytvoř doprovod a do toho improvizuj ne?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ondra88

Příspěvek od Ondra88 »

afektband píše:Spíš si vytvoř doprovod a do toho improvizuj ne?
ja to taky tak delal.nahraju si neco do pocitace,pustim si to a pak do toho soluju...
mayda

Příspěvek od mayda »

Stanley: Sem z menšího města :?Takze kytaristu pomalo. Navíc problemem je, ze vetsina lidi nechape to kouzlo improvizace :D Takže jamovat nechce...
A pak-nahrávat me to uz napadlo, ale chci neco univerzalniho...A nechce se mi nahravat porad a porad neco
afektband

Příspěvek od afektband »

mayda píše:Stanley: Sem z menšího města :?Takze kytaristu pomalo. Navíc problemem je, ze vetsina lidi nechape to kouzlo improvizace :D Takže jamovat nechce...
A pak-nahrávat me to uz napadlo, ale chci neco univerzalniho...A nechce se mi nahravat porad a porad neco
Nemyslel jsem nahrávat, tak si třeba vytvoř midi. Třeba v Guitar Pro
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

jo, to bude problematický... já když chci hrát jak doprovod, tak sólo, tak si musim předehrát v audacity doprovod...
jinak by to šlo vyřešit efektem looper - zopakuje všechno, co zahraješ (nastavíš třeba opakování po minutě nebo dvou, nahraješ doprovod na to sólo - problém - cena a kór na akustickou kytaru?
btw, odkud jsi? taky jsem z menšího města a jamuju každej tejden (někdy častějc) :-D
a nebo prostě vem oblíbený nahrávky a sóluj do nich, pokud ti vadí sólující kytary nebo zpěv, tak doporučuju guitar pro a vzít jen ty stopy, co se ti budou hodit...
Die Hard or Die Home
mayda

Příspěvek od mayda »

Ten Looper by byl bezva...Ale ta cena:( A hraju na elektriku, takže s tim by nebyl problém:) Hm, tak koukám, že řešení asi nebude...V guitar pro me to taky napadlo, ale vzdycky tam flakat nejaky doprovody je blby. No, asi si je budu muset fakt nahrát do kompu a do toho hrát.
Jo a jsem z mesta mezi Pelhrimovem a Taborem, Vysočina :D Vetsinou kdyz tu nekdo hraje na kejtru, tak je to prcek, kteryho rodice hrát nutí :evil:
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

vo toe za posranou anketu? Zdá se vám to normální?? mě ne?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

turbo_MaCk píše:vo toe za posranou anketu? Zdá se vám to normální?? mě ne?
mě se to zdá normální, ale neni z toho přesně poznat, jestli je dotaz položen tak, že jestli znaj kytaristky dobrý holky nebo jestli my známe dobrý holky, co hrajou na kytaru...
Die Hard or Die Home
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

Pokud nemáš možnost si sehnat live doprovod tak je asi nejlepší stáhnout si backing tracky, tzn. předem nahraný doprovody - na tomhle fóru jich najdeš mraky - http://www.guitarchaos.com/forumdisplay.php?f=12 (je třeba se tam registrovat, jinak odtamtud nemůžeš stahovat)..
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“