Takže se vás táži co by bylo v cenové relaci do 5 000 kč nejlepčí volbou ... Moje poždavky jsou jasný : něco co ma neomezený možnosti a pěknej skreslenej zvuk ...
THX za odpovedi
Taky zdílím tento názor, jinak ze zooma mám dobré zkušenosti teda až na jeho zkreslení. Ty KORGY mají prej analogové zkreslení takže to nebude taky špatná volba.qwer píše:a na co hces ten multak pouzivat? jen zkresleni a nebo i chorus, delay, reverb atd.?
ja bych asi koupil zooma za 2500 na efekty + nejakou krabku na kresleni. myslim, ze to bude lepsi, nez nejaky multak do 5t.
¨Všichni to tady zminovaly jackhammer!!!!!Nuker1993 píše:ok takže pro efekty sem se rozhodl digítko 80 snad o bude stacit holt budu muset slapat opatrne ale jakej distor ?? Nemate nekdo nahravky popripade rikejte co mate za krabky a kdyztag plss priložte nahravky .... Ja bych chtel zvuk neco jako Vai/Agnelo Batio/Hansen .... Prostě takový ty metalovky od lehkýho heavy až po pořádnej BLACK ... Nesnasim death to už je moc brutalni.... Dik za rady :THX
rada, zajed si, uvidíšNuker1993 píše:mne laka vic tlacitek vypada to na víc možnosti a jackhammer se mi nezdá až tag tvrdej a co ty nahravky ?
jestli chceš něco s víc potákama tak metalzone jich má šest a nahrával sem takové s****y na naše stránky www.hatecare.wbs.czNuker1993 píše:mne laka vic tlacitek vypada to na víc možnosti a jackhammer se mi nezdá až tag tvrdej a co ty nahravky ?
nehrál sem na to ale asi to bude pěkné dělo!tys na to hrál?Disasterpiece píše:ja bych raci vzal toto
http://kytary.cz/korg-multiefektovy-pro ... /?SE3560:0:
Korg:1:0