Po výměně kobylkového snímače na mé ,,Cortce" za RM je hlasitost obou humbuckerů stejná,pokud hrají samostatně,pokud však hrají oba současně,
hlasitost je o dost nižší.Není to tak patrné u zkresleného zvuku,ale u čistého je rozdíl dosti markantní...
Apeluji tímto na zkušenější ,,hardwaráře" ,čím by to mohlo být???
Díky.
Rozdílná hlasitost snímačů
Pravidla fóra
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jako to je vlastnost... musel bys změnit zapojení, aby ses toho zbavil... já nevím ale sám mám kytaru s osazením HB SC SC a tam je ten rozdíl daleko větší... nikdy sem v tom problém neviděl...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
no musel bys to nějak prepojit, kamarad tenhle problem resil, a po diskuzi s kytararem to radši vyresil mensi upravou volume na multaku
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
pořiď komresor, ten ti srovná signál do lajny. Možná ti to bude vyhovovat, ale já osobně bych to neudělal.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S tím nic nenaděláš, v mezipoloze ti hrajou jen vnitřní cívky a výstupní signál je nižší, musel bys to přepájet, nebo jak radí turbo, pořídit compressor. Radím ti ale nechat to, dá se to dobře využívat, třeba k "vyčištění" zkresleného zvuku...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008