PROSIL BYCH VASE NAZORY A ZKUSENOSTI OHLEDNE TECHTO APARATU NA BASU LIBI SE MI CENA U TE AKCNI NABIDKY NA JEJIC STRANKACH OHLEDNE BASOVE APARATURKY MA TO BOXY 2KRAT 10 A JEDNOU 15 PLUS 450 ZES . NAPISTE DIK KERI
HOCKE
Pravidla fóra
HOCKE
AHOJ
PROSIL BYCH VASE NAZORY A ZKUSENOSTI OHLEDNE TECHTO APARATU NA BASU LIBI SE MI CENA U TE AKCNI NABIDKY NA JEJIC STRANKACH OHLEDNE BASOVE APARATURKY MA TO BOXY 2KRAT 10 A JEDNOU 15 PLUS 450 ZES . NAPISTE DIK KERI

Nemůžeš odpovídat trošku konstruktivněji?1131 píše:Nejlepší vyzkoušet....
já na Hocke osobně nehrál a,el podle referencí ostatních lidí je Hocke dost pohodová značka, navíc česká. Rozhodně si myslím že tento aparát nebude chyba...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
-
little_demon
- Kontaktovat uživatele:
já vlastním od Mr. hocke kombo BG210 . Má to 170W,2x10 repraky a jsem s tim spokojenej. CHapu ez uz to je uplne jina kategorie nez je ten zesak s tema bednama,ale hocke,jako hocke. Prostě maximální spokojenost.
basa CORT jazzbass, struny YAMAHA, kombo HOCKE BG210, španělka STRUNAL 4655,
http://www.dehet.ic.cz
http://bandzone.cz/dehet
http://www.dehet.ic.cz
http://bandzone.cz/dehet
Hockeho znám osobně a hrál jsem na kupu jeho věcí a jednim slovem - kvalita - dává si natom záležet, všechno je kvalitně zpracovaný, kvalitní součástky, repráky... Mám BG210ku a když to někomu pujčuju na basu, tak první věc, co z nich vyleze je: "TO JE HLASIÝ!!!!" Jinak ho používám na kytaru z vlastnoručně vyrobenou zkreslovací krabičkou a je to pěkná šťáva....
Já hraju na bedny Hocke 4x10 s hornou plus 1x15 a maximální spokojenost. Bedny přenesou to, co se do nich pustí. Hlavu používám GallienKrueger RB1001 a teď SWR 550X s lampičkou v preampu, hraje to fakt dobře. Hocke to má poctivě zpracovaný, uvádí pravdivé parametry a ceny si můžeš s ostatními produkty porovnat sám. Můžu doporučit.
Re: HOCKE
Joo, hocke joo!
Sice uz mam ampega...Ale hocke je 2. nejlepci aparat na svete
Porad ho mam na takove to domaci brnkani...
Navic sem byl u pana Hockeho v Pardubicich a on mi vysel maximalne vstric.
Sice uz mam ampega...Ale hocke je 2. nejlepci aparat na svete
Porad ho mam na takove to domaci brnkani...
Navic sem byl u pana Hockeho v Pardubicich a on mi vysel maximalne vstric.
Fender Jazz Bass, Ampeg SVT3pro + 810e, DBX 160a
-
janekdetrebon
Mám už třetím rokem od něj 180w kombo 2x10 s vejškáčem, hraje to hezky, mosfet...Krásnej středovej zvuk. Za tu cenu dobrý, ale nevím zda už tam začal dávat nějaký alespoň pasivní chladič, já tam žádný neměl a pekelně se mi to žhavilo. Jinak hrajem punk, kytarista má 4x10 marshalla 100w hybrid a krásně se slyšim na půlku.
janekdetrebon píše:Mám už třetím rokem od něj 180w kombo 2x10 s vejškáčem, hraje to hezky, mosfet...Krásnej středovej zvuk. Za tu cenu dobrý, ale nevím zda už tam začal dávat nějaký alespoň pasivní chladič, já tam žádný neměl a pekelně se mi to žhavilo. Jinak hrajem punk, kytarista má 4x10 marshalla 100w hybrid a krásně se slyšim na půlku.
jako chlazení je použita celá zadní kovová nosná deska. Stačí to bohatě, měl jsem to samý kombo ale bez horny
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
-
janekdetrebon
no dovolil bych si nesouhlasit. Input se mi zavařil dovnitř, tak tam mám nový ale zatim to šlape jak má...(až na jedno spálený trafo...možná z otřesů, přenášení, nevím). Ale jinak je to držák jak sviň.
- Tomas.Tajfun
- last.fm: tarzancz
- Bandzone: bandzone.cz/tajfun
- Kontaktovat uživatele:
Já hocke taky mam a je to naprosto úžasnej vercajk. Stál mně relativně dost peněz a byl z druhý ruky, ale nemůžu si stěžovat 
Tomi Berašon - Tajfun Karlovy Vary http://bandzone.cz/tajfun
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Fender Jazz Bass 60' .:. Sire V7 .:. Gallien-Krueger 700RB-II + 410RBH, 410CX + 115CX, 810Neo .:. Digitech Bass Synth Wah .:. Squier by Fender Affinity (Fender snímače) .:. popruh Planet Waves .:. struny D'Addario, Elixir .:. Marshall G10MK-II .:. na doma kombo Torque 65W .:. několik Shure SM58 .:. kilometry kabelů .:. a pár blbostí
Mám od pana Hockeho box N112H k MB 150 od Galliena. Reprák od Eminence, nějaká levná řada, výškáč piezo, což tradiční značky používají také pro levnější bedny, box vyroben bytelně a kvalitně a hraje to spolehlivě a dobře. Kdybych chtěl větší amp. se širokým a hrubým zvukem, váhal bych mezi Ampegem, Gallienem a Hocke. V levnější cenové kategorii pro mě rovnocenné aparáty.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
šrot.... Hocke se dá použít do nějakého prasostylu kde se hraje jen na jednu strunu.... na slap hrůza!
Pro jazz nepoužitelne, pro funky nepoužitelné... Odpalitelné jendím rázem.
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
Zajimave, takovou reakci jsem jeste nikde necetl...mozna jsi narazal na spatny kus...Dr.Stein píše:šrot.... Hocke se dá použít do nějakého prasostylu kde se hraje jen na jednu strunu.... na slap hrůza!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Paparatzzi
- Kontaktovat uživatele:
Mám BG210H a jsem velice spokojený... 
Cimar, Dimarzio Model J FL
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
Skvér VM J 5
Marshall IBS 3520, Warwick WCA 115pro
reakce? co to je? vynález pana Hockeho?! narazil jsme kupodivu na zesilovac i s boxem Hocke a na kombo podavájící stejny výkon... nemám jiného názoru než ,,elektrikářova pomsta´´... oprava je dražši jako celý aparát...
Gallien Krueger RB1001, Kustom Deep End 410, S.b.Fender JazzBass, Compresor Samson16C, Monster Cabell
A chuť do hry...
A chuť do hry...
s Hocke aparátama mam docela dobrou zkušenost. hrálo se mi na to celkem dobře ale něco mi v tom chybělo nic méně se mi to líbilo. Do vnitř sem nekoukal... Jinak sem měl možnost jeden výrobek od hokeho te´d několikrát opravovat... a vnitřek nic moc... pokaždý když se to opravilo tak se posralo něco jinýho... nakonec kdybych tu součástku náhodou neměl tak by se ta oprava pěkně prodražila.
Já u uvažuju o koupi http://www.hocke.eu/index.php?page=esho ... op_item=73 ..... co si o tom myslíte ? Nemá to tu někdo ? Teďka budu chodit na brigádku + prodám domácí mé dosavadní kombo zhruba za 2,000kč .. a s penězma který si ušetřím chci koupit zesík okolo .... no ... čím levnější tím lepší , ale strop je těch 10,000 tisíc ...
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab