Ahoj, chci si koupit nějakou hlavu, na pódia i do zkušebny. Maximální rozpočet 15 000, takže na dobrou lampu asi nemám (koukám po bazarech ale zatim nic moc). Víte o nějaké dobré pololampě?
Lampy do 15 000 jsem našel Peavey, máte s nim nějaký zkušenosti? V Pardubicích je firma HOCKE, máte někdo od něj zesilovač? jakej má zvuk?
Máte případně nějaký jiný návrhy? Poraďte nějakou alternativu ... Styl hudby kterej hraju je thrash/punk/hard core, něco ve stylu Municipal waste, Common enemy...
Předem dík.
Jakou hlavu do 15 000??
Pravidla fóra
-
tofu thrasher
Jakou hlavu do 15 000??
Tofu metal/hardcore/crossover! Epiphone LP standard, Randall RH50T ...
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mam Hocke 100W jednokanál bez zkreslení a krmim to Bossem SD-1 mam brutální zvuk a hraju metal.Ten apec je moc dobrej jednoduše postavenej a bezproblémovej 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
K tomu peavey, asi myslíš Valveking. Je tady o něm už napsáno dost. Ale ve zkratce, za tuty prachy masakrózní zvuk, efektová smyčka, dobře čitelný zkreslení i s gainem skoro naplno (záleží potom na snímačích, aby to zvládaly a nepískaly atd), Boost, přepínání fat/bright. Díky tomu boostu je to takovej pseudotříkanál (čistej, zkreslenej a lead). Já ho mám, naprostá spokojenst, zatim bez nejmenšího problému...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::