ku novym strunam som si u vas objednal aj
"klucku pre natahovanie strun"
http://kytary.cz/fender-klicka-pro-nata ... 20:0:0:1:0 aby sa mi nove struny po nasadeni nerozladovali. Ale skutocne nemozem prist na to, ako ju pouzit
Poradi mi niekto ?
nn, zámky ti to sice zamknou, nicméně rozladění úplně nepomůžou (projevuje se změna dýlky struny vlivem vnějších faktorů, ne rozladění z toho, že nemáš ideálně navinuté struny a rveš za páku a mlátíš do toho...Drobák píše:Na tý kličce máš delší páku tim pádem můžeš líp navíjet,proti rozladění ti to moc nepomůže,ale struny se líp stáhnou,takže líp drží na kolíku,pokuď jde o to rozladění,tak na to slouží zámky na kameny,což já moc neuznávám...BTW:tu kličku mam doma taky,ale nepoužívám jí.,..
Mám tu navíjecí kličku od Staggu (beztak skoro stejný) Myslím že na fender by to šlo použít, ael já mám ibanez a ti maj ty kolíky takový..nevím ja kto popsatAlcarmo píše:Předpokládám že na basu sou ty kličky nepoužitelný:)
Pokdu ti to na kolíky pasne, ej ta klička příjemné zrychlení...Moleek píše:Na basu to podle mě nemá cenu, protože ta má tak tlustý struny že neni sebemenší problém to udělat ručně. Mimochodem ta moje basa má tak veliký kolíky že to tam nenarvu ani náhodou... Ale v nejhoršim bych do toho moh udělat zářez nožem a zvětšit to
Já tio kpupil jen když kamoše potřeboval aby měl nákup nad tu smum, aby měl poštovný zdrama, jinak samostatně ybch si to asi taky nekupoval...hezká hračka, možná i užitečná, ael bez ní bych se obešel...aivn86 píše:Párkrát jsem to použil. Uričtě je to rychlejší a pro kytaru příjemnější. Ale neposkytlo mi to takový potěšení, abych si to koupil