Laney GH50

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
tofu thrasher

Laney GH50

Příspěvek od tofu thrasher »

Zdar! Přemýšlím o koupi této hlavy. Má s ní někdo zkušenosti? Co na ní říkáte? Nemáte jiný nápad (např: levnější hlavu která umí totéž, nebo která umí víc za stejný prachy) ...
Tofu metal/hardcore/crossover! Epiphone LP standard, Randall RH50T ...
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

zdarec,já tuhle hlavu mám asi měsíc..kupoval sem ji z bazaru,myslím že za ty prachy bych mohl mít jedině valvekinga který se mí nelíbí...musíš mít na paměti že to je uplně jednoduchý zesilovač,to znamená jedny korekce,jenom dva různé gainy...v praxi to znamená že z toho neuděláš uplný čistý a zároveň hutný nagainovaný zvuk...já mám v konci 6l6,zvuk je podle mě vhodný klidně i na metal apod,jenom naky novodoby nu- už by to nemuselo stíhat...jinak je to vlastně britský aparát,takže jecelkem středový,ael korekce fungují dobře taže se na tom dá nakroutit celkem dost zvuku(ale né najednou :) )..
abych to shrnul,za 20tis nebo kolik stojí tahle hlava nová myslím že můžeš sehnat něco lepšího,pokud to plánuješ koupit nekde na bazaru tak to není vůbec šptaný aparát...co bys s tim chtel hrát?
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
tofu thrasher

Příspěvek od tofu thrasher »

No, hele hraju thrash mixlej s rychlejším hardocore punkem (http://profile.myspace.com/rapsodthrashers).
Líbí se mi třeba tento zvuk: (http://www.myspace.com/municipalwaste).
Oni maj sice Mesiny, ale myslíš že by se dalo něco v tomto smyslu mymáčknout i z toho Laneyho?? A proč se ti nelíbí Peavey? Já toho Valve kinga sice ještě neslyšel live bohužel, ale z ukázek na youtube a z recenzí atd. se mi zdá dost v cajku (samozřejmě vzhledem k ceně). Toho bych koupil i novýho, pže je oproti ostatním celolampám dost levnej. Na bazarech čekuju dost Rockwelly, ty mi taky sednou, má ho jeden zkušebnovej kámoš, chci to pořádně vyzkoušet. A taky jsem narazil na pár Randallů který se mi zdali dost v pohodě, ale potřeboval bych si je poslechnout. Bohužel jsou to ale jen hybridy. Nemáš nějaký zkušenosti s nima? Já slyšel že jsou na thrash jak dělaný ... Zvuk Marshallů se mi nelíbí ...
bohužel jsem toho ještě moc nevyzkoušel ...
Tofu metal/hardcore/crossover! Epiphone LP standard, Randall RH50T ...
voytik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voytik »

no nevim,na tom Laneym bys asi zvuk našel ale myslím že uplně to pravé to není...ja sem toho Valvekinga zkoušel 2x v obchodech,jednou 1x12 a pak 2x12kombo..nevim,prislo mi to proste bez štavy,nemastne neslane,nelampove...naky ten rockwell by ti asi sednul lip,ja sam ho mam v lete v planu..hral sem na to a skoro bych řek že se mi to líbilo víc než Mesa singl recto,na který sem jednou hrál :) akorát že to je trochu víc peněz,ale podle mě se to hodně vyplatí 8) s těma randallama zkušenost nemam...me prijde blbe vyhazovat tyhle prachy za hybridy kdyz muzu mit celolampu..i kdyz na ty tvrde styly to asi muze mit neco do sebe,ja porad radsi lampy :D
PRS Singlecut Trem, One piece 10 Top, Rosewood neck, 57/08, PRS SE CU22, Cort M600, Cry Baby, TS9, EHX LPB-1, Z.VEX FUZZ FACTORY, Ibanez DE7,The Worm, Rockwell 50w,box 4x12 V30
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“