http://www.youtube.com/watch?v=27YaZMam1OY
Řeknu vám, tuhle skladbu se učím pět měsíců, a jako bych ani nezačal, znám ji nazpamět i pozpátku, ale něco tomu pořád chybí, asi to bude tou nepřítomností Danelectro 59
A teď pojďte do mě
Tvuj názor. Všímáš si forem, technik....Myslíš že dobré formy a techniky maji v kytaře, a vůbec v hudbě, vetší slovo a důležitost, než "feeling"? Já hudbu dělám protože mi na světě není nic cennějšího a milejšího a taky proto, že chci oslovit svou tvorbou ostatní, posluchače. A třeba se pletu, ale myslíš že kdybychom se postavili vedle sebe, a já hrál nějákou svyžnější chytlavou "dvanáctku" a ty pak technicky naprosto dokonale propracovanou bombu píseň. Kdo z nás dvou by je více ovlivnil? Neříkám že je dobré dělat hudbu podle toho co lidi chtěji, vůbec ne, naopak, ale pokud nehrajes obecenstvu sestaveneho z akademiků hudební akademi nebo něčeho takového, tak se lidi většinou k tobě neprokoušou, nasadíš li něco co ma podle tebe dostatečná počet a seskupení forem a technik...pehve píše: no to je několik forem a technik naházených do sebe bez ladu a skladu ,mohlo to bejt o 2/3kratší zbytek si mohl odpustit to že umí lidi poznají obvykle už dříve... ale umělci rádi natahují....když mu to někdo žere
tezko rict... ale spis maji, protoze kdyz nic neumis(nemluvime o kytaristech urovne page....Myslíš že dobré formy a techniky maji v kytaře, a vůbec v hudbě, vetší slovo a důležitost, než "feeling"?
opet plati to, co nahore... je ale docela nepravdepodony, ze by vedle sebe hral technikcy mag jako stroj a lama s feelingem hendrixekdybychom se postavili vedle sebe, a já hrál nějákou svyžnější chytlavou "dvanáctku" a ty pak technicky naprosto dokonale propracovanou bombu píseň.
jj v jednoduchosti je síla a feeling je k nezaplacení, ale to jsem myslel..Stalinova.Babicka píše:Tvuj názor. Všímáš si forem, technik....Myslíš že dobré formy a techniky maji v kytaře, a vůbec v hudbě, vetší slovo a důležitost, než "feeling"? Já hudbu dělám protože mi na světě není nic cennějšího a milejšího a taky proto, že chci oslovit svou tvorbou ostatní, posluchače. A třeba se pletu, ale myslíš že kdybychom se postavili vedle sebe, a já hrál nějákou svyžnější chytlavou "dvanáctku" a ty pak technicky naprosto dokonale propracovanou bombu píseň. Kdo z nás dvou by je více ovlivnil? Neříkám že je dobré dělat hudbu podle toho co lidi chtěji, vůbec ne, naopak, ale pokud nehrajes obecenstvu sestaveneho z akademiků hudební akademi nebo něčeho takového, tak se lidi většinou k tobě neprokoušou, nasadíš li něco co ma podle tebe dostatečná počet a seskupení forem a technik...pehve píše: no to je několik forem a technik naházených do sebe bez ladu a skladu ,mohlo to bejt o 2/3kratší zbytek si mohl odpustit to že umí lidi poznají obvykle už dříve... ale umělci rádi natahují....když mu to někdo žere
Chci říct, že na tohle sólíčko se nemůžeš dívat přes své znalosti, ale přes srdce. Možná tě to osloví, možná ne, možná potřebuješ rychlou drsárnu z oblasti metálu(neříkám že je metal špatný, jen porovnávám), nevím, hudba a celkově umění je vyloženě subjektivní záležitot, nedá se hodnotit metrem, neexistuje totiž.