problem se zpěvem ve zkusebne
Pravidla fóra
problem se zpěvem ve zkusebne
mam takovej problem.máme zesilovac.rekl bych celkem silnej.kdyz se do nej pichne kytara v efektu tak v pohode prerve bici.ale s mikrofonem je to forsi,myslite ze je lepsi zpivat pres jednu repro bednu nebo pres ctyri -stereo?? a kdyz koupim vylozene mikrofonní predzesilovac bude to aspon trochu lepsi??ted tomu neni rozumet ani slovo.nečjdriv sme to tahali pres chorus efekt.to bylo zbytecny.sice to zesililo hlas ale hrozne zkreslilo.hrajem punk a jakmile se pridaj bici tak hlas konci.prosim o pomoc.diky
- Jens Ludwig
- Odborník
takhle...nevim presne jak je ten zesak silnej .muze mit tak 100-150 w.je to normalni podomacku vyrobenej zesak ze ctyrma 12ti palcovyma reprama a kazdej ma vyskac a hornu.pouzivalo se to na nejakejch akcich nebo diskoteach bo co.byl k tomu i prehravac a kyz v tom pustim hudbu na CD tak to ma dobrej zvuk ale tady de o tohle:kdyz tam ohulim vysky aby byl ten hlas lip slyset tak ty bedny nestihaj.tudis ani nevim jestli ma cenu kupovat mikronní predzesilovac.ty repraky maj zarovky a ty se rozsvítíjou a zacne to vazbit.a nekdo mi prave poradil ze by bylo lepsi tam pichnout jen jedsnu bednu.tak nevim no...
NO nevím jestli to nemšá domotaný - zesilovač nemá repro! To je reprobox...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Jens Ludwig
- Odborník
zkus to nafotit - takhle se dá blbě dedukovat cokoliv
ale podle toho, co píšeš, se asi bude jednat o samotnej konec ez preampu - tam ti mikrofon bude hrát těžko....
já osobně bych obecně doporučil následující - nepoužívat staré nezdokumentované věci a používat nové, zdokumentované a odpovídající dnešním normám
Edit: promazán OT
ale podle toho, co píšeš, se asi bude jednat o samotnej konec ez preampu - tam ti mikrofon bude hrát těžko....
já osobně bych obecně doporučil následující - nepoužívat staré nezdokumentované věci a používat nové, zdokumentované a odpovídající dnešním normám
Edit: promazán OT
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- Scorpion20
- Kontaktovat uživatele:
No chtělo by to spíš ten předzesilovač na mikrofon, a stačila by aj stavebnice ty jsou levnější např. http://www.flajzar.cz/detail.php?zbozi= ... &z=galerie