Praskání v combu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
JaVi

Praskání v combu

Příspěvek od JaVi »

Zdravim. Mám combo Laney LX65 asi rok a půl starý a poslední dobou se z něj občas ozývá nepříjemné praskání, něco jako když to je zesileny a vytáhnete kabel. Nevim čim by to mohlo bejt. Taky mi nějak blbne ten efektovej procesor, ale to mě tak netrápí. Nemá někdo zkušenost s tímto nebo neví čím by to mohlo bejt?? Nemůže tomu vadit třeba když je kombo celej tejden v zimě ve zkušebně? Diky za radu.
SKA+PUNK=SKUNK:)
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Praskání v combu

Příspěvek od rotten77 »

JaVi píše:Zdravim. Mám combo Laney LX65 asi rok a půl starý a poslední dobou se z něj občas ozývá nepříjemné praskání, něco jako když to je zesileny a vytáhnete kabel. Nevim čim by to mohlo bejt. Taky mi nějak blbne ten efektovej procesor, ale to mě tak netrápí. Nemá někdo zkušenost s tímto nebo neví čím by to mohlo bejt?? Nemůže tomu vadit třeba když je kombo celej tejden v zimě ve zkušebně? Diky za radu.
Zkusil bych vyměnit kabel.

A co máš za efektovej procesor? Co přesně dělá, že blbne, možná je chyba v něm.
JaVi

Příspěvek od JaVi »

V tom combu je přímo DFX procesor. Normalně ho nepoužívám ale nedávno sem to zkoušel a nějak to blblo ale v tom to asi nebude. Jinak hraju přes krabičku Grunge od Digitechu. Napájení k tomu sem si musel udělat takže to napajim přes trafo ktery mam připojeny místo baterky, protože k tomu nemam orig. trafo a přes tu zdířku na napajení to nějak nefunguje. A na baterky to je hroznej žrout. No zkusim ty kabely.
SKA+PUNK=SKUNK:)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“