Zdravim, máte někdo zkušenost s mixem ALESIS - Multimix 16 firewire? Zajímá mě jak se přes něj nahrává do počítače a tak. Chceme si ho koupit do zkušebny, tak se chci informovat.
Díky
ALESIS - Multimix 16 firewire
Pravidla fóra
-
facha.music
Tvá otázka je dost široká - na to se podle mě nedá odpovědět jednoznačně... Zkušenosti nemám, ale asi to bude normální standardní multitrack nahrávadlo, ne? Standard myslim to, že si dneska žádný z výrobců nemůže dovolit vyrábět něco, co by se nedalo ovládat podobně jako u konkurence. Vůbec bych se té koupě nebál, ale pokud bych o tomto vícestopym nahrávání nic nevěděl, prodejce by ti ho měl maximálně předvýst a ukázat, jak se s tim pracuje. Další pomoc může být manuál, ale i tam jsou jistá omezení - pokud není v ČJ např.
Pry je relativne hlucny (vetrak) a obcas miva mensi problemy s komunikaci s pocitacem, ale ani jedno by nemel byt tak zavazny problem (resp. nemel by s objevovat tak casto a intenzivne
). Ja osobne jsem to vyresil koupi M-Audio Delta 1010LT (jeta se da sehnat za 3,5K) a mixazniho pultu s 6 predzesilovacema. Vyslo me to daleko levneji, ale z casti proto, ze jsem kartu koupil z eBaye a mixak sehnal u nas hafo levne 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus