Problém s Crate VTX 200S

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Problém s Crate VTX 200S

Příspěvek od Trackill »

Zdravím, mám menší problém. Koupil jsem si kombo od Crate VTX 200S. Když sem si ho zkoušel, tak mě naprosto dostalo zvukem(to není ten problém :D ). Po zapojení doma se z něj ale ozíval ve velké míře šum. Čím vyšší hlasitost tím se ten šum zvyšoval. Zkusil jsem jinou kytaru, jiný kabel...nic, žádná změna. Tak sem si řekl OK, je to prostě vadný kus. Jel sem s ním teda do Ostravy, kde jsem ho koupil, kombo hrálo špatně, prodavač to uznal a dohodli sme se že ho vyměníme kus za kus. Ještě předtím sme to nové kombo vyzkoušeli v prodejně- hrálo krásně, čístě, bez šumu brumu(zkoušeli sme to na mojí kytaře i na mojem kablu), no šly mi slzy do očí, jak suprově to hrálo. :D Celý nadšený sem jel s novým kombem domů, zapojil...a to kombo zas hrálo hnusně! Zkoušli sme ho i na druhém konci našeho města, nic. Tak opět cesta do Ostravy. Zapojili sme ho v prodejně a ono zas hrálo krásně čistě....Tak sem z toho na větvi kde může být chyba... Díky za rady a sry za dlouhý text...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Haluz, říkáš že to blblo na dvou místech stejně a v prodejně to hrálo v poho?

Akorát mě napadá, že všude je špatně zapojená eletrika a v tý prodejně je dobře :lol: ... zkus to zapojit přes prodlužku bez země jestli ten šum přestane
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Přesně. Možná to helpne. Ty stabilizované prodlužky by mohly pomoct
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Díky, hned jak takovou prodlužku seženu, tak to zkusím...
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Tak boužel, tohle nepomohlo. Máte ještě nějaké jiné nápady, čím by to mohlo být?
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Počkej a když jsi to první kombo odvez zpátky do prodejny tak ti ho vyměnil jako že hraje špatně a to nový už u nich hraje dobře? :shock: takže tamto hralo špatně všude a to nový hraje špatně všude, kromě prodejny? to je divný .... :shock:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Skypas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skypas »

zkus ho zapojit čistě do samotný zásuvky ! a ne do rozdvojky společně ze světlem atd!!
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Nemáš doma jaderný urychlovač? Lépe ho mít vypnutý u hraní, ty magnety přecejen můžou trochu dělat neplechu s kombem. Nebo můžeš být silně radioaktivní, to taky lepší před hraním ošetřit... Popřípadě, jestli nemáš na mikrovlnce dvířka už, radím přidělat.. Nebo jestli pod barákem vede silové vedení od elektrárny tka s tím asi nic neuděláš.. :(
Někdy je to prostě hned, neuděláš nic. Víc mě nenapadá :-) Maximálně zmíněná proudová asymetrie a síťové rušení.

EDIT: Ještě me napadlo, nebydlíš kousek od stožáru nějaké rádiové silové antény? :)

.... :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Trackill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trackill »

Ono to hraje fakt jen v té prodejně. Zapojoval jsem to ve všech koutech mého města, ale nic.... Demilich ten jaderný urichlovač a moje údajná radioaktivita mě dostaly :D
Ibanez RG370DX
Digitech RP250
Crate FW120/212
GuitarRig Mobile
kos99

Re: Problém s Crate VTX 200S

Příspěvek od kos99 »

kolega má takovéí kombíčko taky šum se mu tam taky objevuje ale na zvuk to moc vlivu nemá a do muziky se to nepromítne pokud hraje celá kapela
u tranzistoruů muže být opravdu problém s elektřinou a enmusí to být zruvna u vás v domě ...na druhou stranu stačí jedna zářivka a problém je na světě
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“