Marilyn Manson
Marilyn Manson
No nezabily by ste ho kdyby vás takhle nakopu ja bych ponim to tele hodil
http://www.youtube.com/watch?v=_X_cCdWz ... re=related 
ja si o něm něco takoveho taky myslel, ale muj učitel ho poslouchá, řekl bych že to hraničí až s posedlostí, a díky němu jsem Marylina začal tak okrajově poslouchat, a některych jeho písních jsou tak užasné momenty jake jsem nikde jinde neslyšel, a jeho show na kocertech je naprosto úchvatná. uznávám že je poněkud kontroverzní, ale kdo není?vikicek píše:Kašpar ...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Caggan píše:ja si o něm něco takoveho taky myslel, ale muj učitel ho poslouchá, řekl bych že to hraničí až s posedlostí, a díky němu jsem Marylina začal tak okrajově poslouchat, a některych jeho písních jsou tak užasné momenty jake jsem nikde jinde neslyšel, a jeho show na kocertech je naprosto úchvatná. uznávám že je poněkud kontroverzní, ale kdo není?vikicek píše:Kašpar ...
jako dříve se mi jeho skladby více líbyli např: sweet dreams , beautiful people uš starne a ty show se mění
každý stárne........ mě se taky jeho povaha nelibi, a ty jeho kauzy ze si kupuje mrtvoly, že soulozi v klipu s zenskou apod. ale uznavam hoBurimen píše:
jako dříve se mi jeho skladby více líbyli např: sweet dreams , beautiful people uš starne a ty show se mění
Caggan píše:každý stárne........ mě se taky jeho povaha nelibi, a ty jeho kauzy ze si kupuje mrtvoly, že soulozi v klipu s zenskou apod. ale uznavam hoBurimen píše:
je pravda že jakoze soulozit na podiu s basakem je jen tak na oko ale zase uš něco v životě dokazal takže ho nemam pravo kritizovat.....
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
jeho hudba je jeste jednodussi nez punk.. me se to nezda moc uzasny.. jasne, nejde o to jesi je to jednoduchy nebo ne, ale MM je pro me kazdopadne nuda.. az na "the fight song" to slape! i klip!Dark Axel píše:pro mě jedna z nejkontroverznějších hudebních tváří všech dob... nepopsatelný umělec, genius? šílenec? oboje
tak chlapče o hudbě mansona bych jako o posledním na světě řekl že jeho hudba je jednoduší jako punk!!!! to že je písen složena za 6 tonů neznamená že jednoduchápigdestroyer píše: jeho hudba je jeste jednodussi nez punk.. me se to nezda moc uzasny.. jasne, nejde o to jesi je to jednoduchy nebo ne, ale MM je pro me kazdopadne nuda.. az na "the fight song" to slape! i klip!
naprosto souhlasimDark Axel píše:pro mě jedna z nejkontroverznějších hudebních tváří všech dob... nepopsatelný umělec, genius? šílenec? oboje
často zmiňované sweet dreams je od Eurythmics kdyby nahodou, ale překopal to fakt naprosto uzasne, jen vidte ten rozdilEldanar píše:třeba sweet dreams jsou super pisnicka, ale jinak je to celkem magůrek no...
http://youtube.com/watch?v=Pdf1Q5__uvg
http://youtube.com/watch?v=KoeFzjaG7Zs
Mne stacil asi 2-minutovej rozhovor ve filmu Bowling for Columbine abych si udelal jasno - ten clovek je velmi inteligentni a nic nedela jen tak. Koneckoncu puvodne byl novinar, takze moc dobre vi, jak se zviditelnit 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
to ze je slozena ze sesti tonu znamena ze JE jednoducha. ale neznamena ze e spatna ci nejak menecenna jak si zde muze nekdo myslet, to v zadnem pripade! kdektera dvou, triakordovka strci dokapsy polovinu popmetalovych proprachyhoven od pretechnizovanych #$%$^ nebudu jmenovat. stejne tak britpopy/rocky atd jsou vetsinou jednodussi jak punkCaggan píše:tak chlapče o hudbě mansona bych jako o posledním na světě řekl že jeho hudba je jednoduší jako punk!!!! to že je písen složena za 6 tonů neznamená že jednoduchápigdestroyer píše: jeho hudba je jeste jednodussi nez punk.. me se to nezda moc uzasny.. jasne, nejde o to jesi je to jednoduchy nebo ne, ale MM je pro me kazdopadne nuda.. az na "the fight song" to slape! i klip!
naprosto souhlasimDark Axel píše:pro mě jedna z nejkontroverznějších hudebních tváří všech dob... nepopsatelný umělec, genius? šílenec? oboje
i kdyz se tak netvari
pigdestroyer píše: to ze je slozena ze sesti tonu znamena ze JE jednoducha. ale neznamena ze e spatna ci nejak menecenna jak si zde muze nekdo myslet, to v zadnem pripade! kdektera dvou, triakordovka strci dokapsy polovinu popmetalovych proprachyhoven od pretechnizovanych #$%$^ nebudu jmenovat. stejne tak britpopy/rocky atd jsou vetsinou jednodussi jak punk
i kdyz se tak netvari
toto je takové slovíčkaření, ta hudba jednoduchá je a není. teoreticky je jednodušší udělat neskutečně překombinovanou písen, aby se zdála "složitá" a "nestejnorodá" změníš třeba stupnici, zpomalíš, zrychlíš, nebo naprosto změníš riff, a nebo všichni začnete hrát něco uplně jiného, ale když se zaposloucháš např. zrovna do toho marylina tak zjistíš že je to furt jedno a to samé ale udělané tak že si toho půlka lidí nevšimne a to je podle mě naprostá genialita a něco nesmírně těžkého a složitého
a eště jeden argument: k jednoduché hudbě se zaposloucháš, a mužeš ji poslouchat i když se na ni nesoustředíš, což u MM snad ani nejde, do posledni sekundy se musíš 100% soustředit aby jsi z toho něco měl.
ale uznavam, někdo řekne jednoduchá někdo složitá, je to jen hraní se slovíčky
...no takže když i to jediný životaschopný je od Annie Lenox tak zbývá už jen ten magůrek...Eldanar píše:třeba sweet dreams jsou super pisnicka, ale jinak je to celkem magůrek no...
Jak ale psal Wohma, vůbec nepochybuju o tom že to dělá cíleně - ve slově "umění" se schová cokoli, hlavně že se to prodá! Když není muzika dost zajímavá, obalíme to hnusem a to by bylo aby se to nechytlo
já samozrejme vim ze je to cover , original udelali eurytmics , ale proste se mi to libi...a to nejsem nijak ortodoxnim vyznavacem jak tu nekdo rikal 6titonovejch pisnicek, punku a tak, ale tadle jednoduchost tu proste sedi..pehve píše:...no takže když i to jediný životaschopný je od Annie Lenox tak zbývá už jen ten magůrek...Eldanar píše:třeba sweet dreams jsou super pisnicka, ale jinak je to celkem magůrek no...
Jak ale psal Wohma, vůbec nepochybuju o tom že to dělá cíleně - ve slově "umění" se schová cokoli, hlavně že se to prodá! Když není muzika dost zajímavá, obalíme to hnusem a to by bylo aby se to nechytloMyslim ale že třeba jeho bicmen by se uživil i jinde a to kulturněji. Pokud by chtěl...
Ja si nemyslim, ze delat jednoduchy pisne musi bejt nutne tezsi nez delat ty slozity. ALe je pravda ze v jednoduchosti je v jistym slova smyslu krasa, a pokud je to chytre udelano , tak i pisnicka s par tonama muze bejt chytlava a zajimava...Burimen píše:takle chytlavý (jednoduchy) písne je mnohem těší dělat než dělaní rychlejších,těších a komplykovanejsich písní protože to neni o tom narvat do písně co nejrychlejší riff a co nejvíc tonuale jde o umění to vcítit tu jednoduchost a zároven kouzlo te skladby
![]()
![]()