Jakou mesu ?
Pravidla fóra
Jakou mesu ?
Čau. Někdy jsi chci koupit mesu Dual nebo singla. Vyplatí se počkat na duala nebo zrovna koupit single ? single je myslím 50 w a dual 100w + usměrnovac....
Epiphone Les Paul Standart ebony/ Marshall Jcm 900 4100 (100W, 5881)/ Marshall Jcm 900 1960A/ Trsátko- Brain/ Boos TU- 80
moje kapela. www.bandzone.cz/noauthorityband
moje kapela. www.bandzone.cz/noauthorityband
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
O výkonu to vůbec není.. třeba Ota Hereš z Törru měl Triple Rectifira a vyměnil ho za Duala, protože se mu nelíbil ten zvuk.. A bylo mu jedno, že to má o 50W míń..Disasterpiece píše:pokud mas moznost tak si vem duala protoze s nim muzes nakroutit opravdu jaky koliv zvuk ma vic moznosti nez single ale taky je slozitejsi a navic dalsich 50W se vzdy hodi
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
Tohle opravdu není o výkonu, osobně mám 50W v lampě a můžu říct, že to je kickas* ... s dobrým reproboxem přeřveš bubeníka tak, že neuslyší, jak mlátí. Na pódia uplně bohatě a větší akce se stejně zvučí... Spíš jde o to, že mají jiný zvuk (prý) a jinou variabilitu... chce to zkusit... osobně se mi zvuk Recta moc líbí... ale kupovat hlavu za 40tis + bez zkoušení je podle mě docela masírka, pak nehledáš zvuk, ale chceš prostě Mesu
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Já bych vzal spíš duala, dvě lampy z konce můžeš vyndat kdykoliv. Navíc myslim, že dual je 3 kanál+jump a singl 2 kanál+jump. Taky bych řekl, že dual je brutálnější (zvukově). Slyšel jsem ho celkem hodněkrát na koncertech a když jsem hrál na singla, tak se mi to nějak nedařilo nakroutit, ale to bude taky tim, že jsem neměl dost času.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::