Tělo telecaster

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
pivko

Tělo telecaster

Příspěvek od pivko »

Zdravím mám v plánu si postavit telecaster...našel jsem pouze tohle tělo http://www.muziker.cz/Default.aspx?Dr.P ... _id;106695
nevím jestli je to dobrá volba nebo ne....navíc jsem teď tady na foru četl že se na olši dáva ještě nějaká dřevěná deska, takže teď jsem absolutně v koncích...Poraďte někdo jak to teda je...díky
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tohle nemá smysl kupovat jestli nechceš stavět stagga :lol: .
Zkus se podívat u sollerguitars.com. Mají tam teda jenom dřevo ale za to kvalitní.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
pivko

Příspěvek od pivko »

no dřeva vypadaj slušně, jenže byl by asi dost problém s vyřezáním...lepší by pro mě bylo nějaký třeba starší tělo ale ok a červený:D....mám už totiž zkušenost se zbavením se laku z kytary a teda nikdy víc....
VOX navždy, Jim Dunlop Cry Baby, Fender 60's Telecaster, Heavy relic Stratocaster, akustika Takamine, Cremona Luby, ladička, trsátka a vyprchávající sex-appeal
Swamp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swamp »

Tohle nejsou tak špatný desky právě, určitě ne Stagg, kvalita bdue trošku lepší...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“