RAT 2 - problem

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
tobel

RAT 2 - problem

Příspěvek od tobel »

Ahoj, dneska jsem se stal novym majitelem efektu RAT 2, ale cekal jsem od nej vic.
Nevim, jestli je to tim ze mam spatnej trandak(marshall mg 15dfx), nebo jestli to neni tim, ze mam single snimace, nebo jestli tam mam nejakou slabou baterku(zkusim jeste vymenit, ale daval jsem tam uplne novou), nebo, ze bych mel nedejboze nejakej vadnej kousek, ale at kroutim vsema knoflikama jak na kombu a kytare, tak na efektu, tak to zkresleni proste neni tak vyrazny jako ukazujou napriklad na youtube. Kdyz mam disortion na max, tak to hraje podobne jako jim, kdyz to maj na polovinu.

Muzete mi prosimvas nekdo poradit co s tim?
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Asik ty snímače. Puč si někde LP nebo jinou humbukerovku s větším výstupním napětím.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

tak singl má hold slabší signál, ale buď rád, co já bych teď dal za singl 8)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
tobel

Příspěvek od tobel »

a taky je zajimavy, ze ma takhle velmi podobnej zvuk, jako ma zkresleni toho komba. Dalo by se tak rict, ze to jsou vyhozeny penize, pokud si teda neprikoupim novou kytaru
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

tobel píše:a taky je zajimavy, ze ma takhle velmi podobnej zvuk, jako ma zkresleni toho komba. Dalo by se tak rict, ze to jsou vyhozeny penize, pokud si teda neprikoupim novou kytaru
covece, mam na doma 15ku beringra, samo o sobe je to v pohode, hraje to jaks taks, na smidlani doma je to dobry. ale pripojim tam krabicku a hraje to nahovno, proste to kombo na to nema, ve zkusebne no problem, tam mam normalni apec ale to maly kombo je asi proste staveny jen svy vlastni zkresleni.. reprak nahovno atd. spis kombo nez kytara..
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

tobel píše:a taky je zajimavy, ze ma takhle velmi podobnej zvuk, jako ma zkresleni toho komba. Dalo by se tak rict, ze to jsou vyhozeny penize, pokud si teda neprikoupim novou kytaru
zkoušel si ten efekt někdy??? nebo si tu v nějakým topicu přečet že je obrej a taks to objednal přez net?
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
tobel

Příspěvek od tobel »

turbo_MaCk píše:
zkoušel si ten efekt někdy??? nebo si tu v nějakým topicu přečet že je obrej a taks to objednal přez net?
Ne, byl jsem v kytarach.cz a tam sem se po nem ptal a jestli si ho muzu vyzkouset, tak mi chlapek odpovedel, ze bude lepsi, kdyz si ho koupim a doma vyzkousim na vlastni sestave a kdyztak ho muzu vratit. Jeste sem se vlastne rozhodoval, ze bych si misto toho koupil neco univerzalniho a napadal me digitech df7, ale ten rikal, ze neni moc dobrej a prej je docela poruchovej, tak sem sel tak nejak na jistotu.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

s tím bych souhlasil.... jak chceš... kdyžtak to vrať a zkus turbo rata, ten by ti moh vyhovovat víc :wink:
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“